Пошук

Новини

23 Липня, 2021 р., 15:15
В Таїровській ОТГ продовжується будівництво садочка на 90 місць
19 Липня, 2021 р., 14:08
   Голова Таїровської селищної ради Тимур Хасаєв провів щотижневу апаратну нараду за участі секретаря, заступників, начальників управлінь та відділів. Під час засідання були заслухані доповіді начальника Управління гуманітарної політики Таїровської селищної ради Світлани Мораитес, в.о. начальника Управління містобудування, архітектури та землеустрою, начальника відділу архітектури, містобудування та архітектурно–будівельного контролю Надії Казанцевої, в.о. начальника відділу з питань земельних відносин Надії Зінякової.  
16 Липня, 2021 р., 15:21
  15 липня  в Таїровській селищній раді пройшло засідання виконкому. Присутні розглянули  такі питання: про надання одноразової допомоги, про надання соціальних послуг, про затвердження Програми цивільного захисту техногенної та пожежної безпеки Таїровської селищної ради Одеського району Одеської області на 2021-2024 роки  та інші питання.
15 Липня, 2021 р., 14:22
   З 1999 року родина Литвин допомагає дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах на волонтерських засадах.    Згідно з розпорядженням голови Овідіопольської районної державної адміністрації від 10.04.2008 року № 451 було створено дитячий будинок сімейного типу на базі родини Литвин Л.М. і Литвина О.В.     Родина розширялася та зростала та на даний момент частина дітей  перебувають під опікою та частина дітей зростає у родині як у прийомній.    Протягом всього періоду керівництво Таїровської громади  допомогає родині та підтримує людей з "золотим" серцем.    Батьки мають достатній рівень батьківського потенціалу, добре відносяться до співпраці з соціальними службами.    Сьогодні керівництво громади також всебічно сприяє родині. Секретар селищної ради А.В. Орлов та начальник Управління гуманітарної політики С.Л. Мораитас зустрілися з родиною для вирішення термінових питань родини: допомоги у вирішенні питань здоров'я дітей та надання послуг реабілітації дітей вже восені.    Адже вже сьогодні за сприянням Таїровської селищної ради 17 дітей безкоштовно поїхали до дитячого табору в смт Сергїївка, з них 15 дітей з дитячого будинку на базі родини Литвин. Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв побажав діточкам гарно відпочити, оздоровитись та набратися сил для нового учбового року. Сім’я Литвин та інші батьки подякували селищній раді за цю нагоду з оздоровлення дітей.
12 Липня, 2021 р., 16:49
   Голова Таїровської селищної ради Тимур Хасаєв провів щотижневу апаратну нараду за участі секретаря, заступників, начальників управлінь та відділів.
11 Липня, 2021 р., 19:26
10 липня відбулось святкування з нагоди 103 річниці дня заснування Сухого Лиману. День заснування Сухого Лиману – особливе свято, яке об’єднує всіх тих людей, чиєю працею він створювався. Таїровською селищною радою організовано розважальні заходи для дітей, концертна програма, сувеніри та молодіжна дискотека, святковий фейерверк. 
10 Липня, 2021 р., 13:02
   Таїровська селищна рада від щірого серця вітає вас зі 103 річницею з дня заснування Сухого Лиману. Дякуємо всім мешканцям громади, які небайдужі до долі рідного краю, а особливо представникам старшого покоління - мудрим наставникам, тим, хто пройшов і війну, і розруху, але не зламався, не втратив віри, а продемонстрував приклад безкорисного служіння малій батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще.    Вітаємо також молоде покоління, яке буде визначати долю нашої громади в майбутньому. Дуже хочеться бачити нашу молодь здоровою,  цілеспрямованою, перспективною, освіченою, з активною життєвою позицією.    Тож нехай нас завжди об'єднує любов до рідного краю, небайдужість до його добробуту, адже кожен з нас своєю працею має розвивати громаду заради майбутнього наших дітей.    Нехай у громаді панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра, а в кожному домі – родинний затишок, мир, спокій, любов та достаток!
09 Липня, 2021 р., 12:28
   8 липня в Таїровській селищній раді відбулася консультаційна нарада з головним держінспектором відділу з питань праці та заробітної плати ГУ Держпраці в Одеській області Інною Долгою та керівництвом Таїровської селищної ради. "Наша інформаційна кампанія називається "Виходь на світло", - ми зустрічаємося з усіма керівниками громад в Одеській області, інформуємо про те, що неформальна економіка і незадекларована праця - це ризики для всіх, як для працівника, який позбавлений своїх прав на гідні та безпечні умови праці, гарантовану оплату, відпустку, декретні виплати, так і для роботодавців. Адже в разі повторного протоколу, складеного за неоформлення працівника, накладається штраф, який складає 30 мінімальних зарплат, а це 180 тисяч гривень. Тому звертаємо увагу усіх на те, що ми проводимо перевірки, виїжджаємо на місця і ведемо перевірки законних вимог до роботодавців". – зазначив інспектор Держпраці в Одеській області Інна Долга.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь