Новини

07 Червня, 2021 р., 12:12
Протягом вихідних на території громади проходили заходи з нагоди Дня захисту дітей. Для малечі виступали творчі колективи, спортсмени СК "Таїрове", проводилися змагання, вікторини та майстер-класи. Діти мали змогу нанести яскравий аквагрим. Святкування пройшли у с. Сухий Лиман, ж/м Чорноморка, смт Таїрове та у Червоному Хуторі. Заходи організовано Таїровською селищною радою за участю депутатського корпусу, а саме представників політичних партій: «Слуга народу», «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» та «Перемога Пальчевського». Нагадаємо, 30 травня святкування відбулися в ж/м «Радужний» та «Дружний».
07 Червня, 2021 р., 10:00
Про виконану роботу та плани на майбутнє керівництво селищної ради цими вихідними відзвітувало перед мешканцями громади в актовій залі Інституту виноградарства і виноробства імені В.Є. Таїрова. Загалом зібралося понад 350 людей. До заходу долучилися депутати, члени виконкому та поважні люди громади. «Це наша перша зустріч після виборів у такому масштабному форматі. Ми зібралися аби розповісти про виконану роботу, проєкти, які плануємо реалізувати та відповісти на ваші запитання, яких накопичилось чимало. Сподіваюся, що формат такого відкритого діалогу у результаті стане конструктивною співпрацею», — зазначив Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв. За півроку роботи було проведено 9 сесій, на яких прийнято 145 рішень, та 7 засідань виконкому, на яких прийнято 142 рішення. Зокрема, було прийнято місцевий бюджет та бюджет розвитку. «До селищної ради пройшло декілька політичних партій, і слід відзначити, що усі політичні пристрасті залишилися поза стінами ради. Наразі ми працюємо як єдиний механізм для розвитку громади. Загальний бюджет на 2021 рік складає 357 млн 800 тис. гривень, це достатньо велика сума, ці кошти йдуть на соціальну сферу, розбудову інфраструктури тощо. Наразі перевиконання бюджету вже складає 20 млн грн, але ці показники до кінця року плануємо збільшити вдвічі. Тож ми маємо чудовий старт, але попереду ще дуже багато роботи», — розповів секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов. По завершенню виступу керівництва розпочався блок запитань від населення, під час якого усі охочі могли поставити питання до влади. Вони стосувалися розвитку інфраструктури, відкритого доступу до пляжів, каналізування вулиць, будівництва тротуарних доріжок та дитячих майданчиків, ремонт аварійних будинків. Окремим питанням було підняте підвищення тарифів на комунальні послуги. «Чому це відбувається? З різних причин. Вже багато років тарифи не підвищувалися і дуже відрізняються від інших громад. Окрім того, ми провели аналіз роботи ЖКП КП «Таїрове», в якому кількість керівництва перевищує підлеглих, а за три останніх роки сума дотацій комунальному підприємству склала 40 млн грн. Тільки вдумайтесь! Якби комунальне підприємство працювало нормально то можна було б збудувати дитячий садок за ці кошти!», — наголосив секретар селищної ради Олександр Орлов. Нижче наводимо приклад актуальних тарифів на послуги та водопостачання в інших містах та громадах:
03 Червня, 2021 р., 22:36
Шановні мешканці Сухого Лиману!
02 Червня, 2021 р., 14:13
Запрошуємо усіх охочих на звіт керівництва Таїровської селищної ради за півріччя роботи. Захід проходитиме в актовому залі Інституту виноградарства і виноробства імені В.Є. Таїрова у суботу, 5 червня, о 12 годині. 
01 Червня, 2021 р., 10:49
Щороку 1 червня ми відзначаємо важливе свято – Міжнародний день захисту дітей. Завдання родини, суспільства і держави – зробити усе можливе аби ваше дитинство було щасливим.
31 Травня, 2021 р., 17:08
   29 травня під керівництвом тренера СК «Таїрове» з академічної греблі Опенчук Олесі були проведені обласні змагання, присвячені Дню захисту дітей. На нагородженні були присутні голова Таїровської селищної ради  Тимур Хасаєв, директор СК «Таїрове» Вілін Цандр, заступник директора з тренувальної роботи Олександр Шевченко, старший тренер Ігор Наконечний. У своїй промові селищний голова Тимур Хасаєв привітав усіх учасників змагань, побажав їм міцного здоров’я,  великої удачі, наполегливості та перемог. Також селищний голова додав, що  зміцнення матеріально-технічної бази спортивних закладів в Таїровській громаді  це завдання, над яким ми повинні працювати разом. Також учасники змагань були нагороджені грамотами  Таїровської селищної ради.
31 Травня, 2021 р., 14:32
Урядова «гаряча лінія» 15-47 (працює цілодобово). Дзвінки є безкоштовними зі стаціонарних та мобільних телефонів, анонімними та конфіденційними. На «гарячій» лінії: – надаються інформаційні, психологічні та юридичні консультації чоловікам та жінкам, які постраждали від домашнього насильства, насильства за ознакою статі, насильства стосовно дітей, або з питань загрози вчинення такого насильства; – надається психологічна допомоги потерпілим від домашнього насильства жінкам, чоловікам, дітям.
31 Травня, 2021 р., 12:59
Святкова лінійка пройшла в Таїровській школі. Випускників та першачків із завершенням навчального року привітало керівництво селищної ради.
31 Травня, 2021 р., 12:02
Через погодні умови святкування Дня захисту дітей в Таїровській громаді переноситься на суботу, 5 червня. Час та місце проведення заходів: 11:30 - с. Сухий Лиман, шкільний стадіон; 14:00 - ж/м Чорноморка, вул. Сьома, 5, дитячий майданчик; 17:00 - смт Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, 32, дитячий майданчик; 18:00 - Свято-Покровський храм, смт Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, 22ц.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь