Сьогодні в Таїровській селищній раді відбулась апаратна нарада

Дата: 15.11.2021 21:28
Кількість переглядів: 627

   Були заслухані доповіді начальника фінансового управління Лариси Кохан, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Валерія Зимовца про стан вакцинації працівників навчальних закладів Таїровської селищної ради та доповідь директора «СК «Таїрове» Віліна Цандра.

   Як зазначила Лариса Кохан у 2022 році планується будівництво/реконструкція об’єктів соціально-культурної сфери, а саме: будівництво каналізації по пров. Дачний, Будівельний, Виноградний, Аграрний та вул. Молодіжна, Зіркова, Набережна в смт. Таїрове. Будівництво господарсько-побутової каналізації вулиць Дорожня, Согласія, Миру, Каштанова, с. Лиманка та інших населених пунктах. Також начальник фінансового управління зазначила, що планується будівництво водопроводу по вул. Шевченко та Надії у с. Сухий Лиман та реконструкція водопровідної мережі на ділянці між другим басейном та 15-м масивом.

   Також у 2022 році планується будівництво дошкільного навчального закладу на 225 місць за адресою: вул. Лабораторна, 16/Д, ж/м «Червоний Хутір», с. Ліманка. Нове будівництво навчального закладу освіти І ступеня (початкова школа) на 270 місць за адресою: вул. Чорноморців, 98, с. Сухий Лиман. Будівництво навчального закладу освіти І ступеня (початкова школа) на 400 місць та навчального закладу ІІ ступеня (гімназія) на 450 місць за адресою: ж/м «Ульянівка» с. Лиманка біля масиву «Радужний».

Валерій Зимовець проінформував, що Таїровський заклад ЗСО ТСР з 86 працівників двома дозами вакциновано 83. КЗ «Таїровська мистецька школа» - з 26 працівників ІІ дозами вакциновано 25. КЗ «Центр культури та дозвілля» - з 18 працівників ІІ дозами вакциновано 15, І дозою – 2 працівника. «СК «Таїрове» - з 29 працівників ІІ дозами вакциновано 24, І – 3 працівника

Вілін Цандр звітував про спортивні досягнення «СК «Таїрове» за рік.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь