Новини

28 Травня, 2021 р., 14:17
    На святі були присутні Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олена Нікітенко, начальник Управління гуманітарної політики Світлана Мораитес та заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Атем Баранов. Тимур Хасаєв привітав усіх присутніх зі святом останнього дзвоника, побажав міцного здоров’я та успіхів у навчанні й наголосив, що зараз  вже йде розроблення технічної документації для будівництва школи та дитячого садочку, зокрема, будівництво дитячого садка в Сухому Лимані. У своєму виступі Тимур Хасаєв додав, як що все буде добре, то в наступному році ми побудуємо об’їзну дорогу біля Сухого Лиману.     «Це дійсно свято для дітей, тому бажаю дітям гарно відпочити, оздоровитись. Також окремо хотіла подякувати педагогічному колективу, я прошлась по школі, дійсно це – гордість. Я бажаю кожній школі мати таку міцну родину, дякуємо батькам, які об’єднали та здружили цей колектив» - сказала у своїй промові  заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олена Нікітенко. Також з привітання виступив начальник Управління гуманітарної політики Світлана Мораитес «Дякую всім, рада всіх бачити. Хочу привітати всіх зі святом останнього дзвоника, гарного відпочинку діткам та батькам також. Всього найкращого вашим родинам, здоров’я, злагоди, миру, дякую всім та успіху дітям». 
28 Травня, 2021 р., 09:05
    Таїровська селищна рада підтримала сімейний будинок і на цей раз вирішила поліпшити умови для комфортного життя в будинку - подарували новий холодильник, газову плиту та гідромасажний бокс.
27 Травня, 2021 р., 15:07
КП «Лиман», на підставі Закону України « Про житлово-комунальні послуги», інформує про намір здійснити зміну тарифу з водопостачання.
27 Травня, 2021 р., 11:25
   Таїровська селищна рада запрошує Вас на свята, присвячені Дню захисту дітей, що відбудуться:
26 Травня, 2021 р., 12:54
  Сьогодні в Таїровській селищній раді відбулася чергова дев’ята сесія. Сорок питань було розглянуто депутатами Таїровською селищною радою на дев’ятій сесії. Прийнято було 30. У залі були присутні Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв, секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов та 24 депутата з 25 п’яти.     Найважливіші рішення які були прийняті це:  розроблення технічної документації для будівництва дошкільного навчального закладу на території Таїровської селищної ради, за адресою: Одеська область, Овідіопольський район,c. Лиманка, ж/м «Червоний хутір», вул. Центральна, 7/3;  про розроблення технічної документації для будівництва закладу загальної середньої освіти на території Таїровської селищної ради, за адресою: Одеська область, Овідіопольський район,c. Лиманка, ж/м «Червоний хутір», вул. Лабораторна, 16Д;  Порядок  звільнення від плати за соціальне обслуговування та надання соціальних послуг КУ Таїровської селищної ради «Центр надання соціальних послуг».    Також депутати розглянули Перелік адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Таїровської селищної ради та ін. Список депутатів, які були присутні: -    Хасаєв Тимур Хасанович – Голова Таїровської селищної ради; -    Орлов Олександр Віталійович – Cекретар Таїровської селищної ради; -    Беженар Лілія Миколаївна; -    Бурлака Лариса Андріївна; -    Волошинова Вікторія Дмитрівна; -    Горін Олексій Едуардович; -    Дергачова Ольга Миколаївна; -    Заболотна Валентина Леонідівна; -    Завада Валентина Дмитрівна; -    Кірев Олег Васильович; -    Кохан Світлана Миколаївна; -    Кривий Дмитро Іванович; -    Матюшенко Кристина Анатоліївна; -    Мельник Сергій Сергійович; -    Мораитес Світлана Леонідівна; -    Носар Сергій Іванович; -    Сафроненков Андрій Валерійович; -    Синіговець Володимир Іванович; -    Смальцер Зоя Олександрівна; -    Стреля Михайло Іванович; -    Топольницький Данило Михайлович; -    Цандр Вілін Вячеславович; -    Чорний Георгій Омелянович; -    Шаєвський Всеволод Миколайович; -    Якимович Ганна Василівна; -    Ящук Оксана Володимирівна.
24 Травня, 2021 р., 16:36
  На території громади зареєстровано 4085 дітей, з них 37 дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, 1 дитина, яка перебуває в складних життєвих обставинах. Дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які прибули з районів проведення антитерористичної операції або тимчасово окупованих територій України в громаді немає, 8 дітей отримали статус дітей, які постраждали в наслідок збройних конфліктів, як такі, що зазнали психологічного насильства – зазначила у своїй доповіді начальник Служби у справах дітей Оксана Сороката. «Проблеми, на які необхідно акцентувати роботу Служби у справах дітей, з метою захисту прав та законних інтересів дітей – забезпечити раннє виявлення сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, надання їм комплексу послуг, з метою недопущення вилучення дітей з біологічних сімей» - наголосила  Оксана Сороката.   Також на апаратній нараді прозвучала ініціатива десь на початку червня провести зустріч з жителями Таїровської громади та відзвітувати їм, що ми зробили за півріччя, що ми будемо робити, що вже зробили. «Так, це слушна думка, треба залучити як можна більше фахівців, бо коли приходять люди до мене, вони кажуть щось не вийшло, сказали йти до вас. Я вважаю, що багато жителів громади захочуть висловити свої думки.» - зазначив Таїровський голова Тимур Хасаєв. Також Олександр Орлов зазначив, що на ГАРЯЧУ лінію телефонують люди та скаржаться на роботу 78 маршуту. Секретар Селищної ради дав завдання профільному Управлінню розібратися в цій ситуації, щоб жителі громади змогли спокійно їхати, без запізнень.  
24 Травня, 2021 р., 12:50
Якщо ваша дитина постраждала від сексуального насильства, ви стали свідком насильства над дитиною чи ви підозрюєте насильство над дитиною - повідомляйте в поліцію.
21 Травня, 2021 р., 15:51
В Таїровській селищній раді пройшов конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб органів місцевого самоврядування. Сьогодні кандидати складали іспит на посади:  •  начальник Управління організаційної роботи та зв'язків з громадськістю; • начальник відділу організаційної роботи та діловодства Управління організаційної роботи та зв'язків з громадськістю; • начальник відділу соціального захисту та охорони здоров'я населення Управління гуманітарної політики; • начальник відділу зв'язків з громадськістю Управління організаційної роботи та зв'язків з громадськістю; • начальник відділу архітектури, містобудування та архітектурно - будівельного контролю Управління містобудування, архітектури та землеустрою. Призначення на посади буде здійснено відповідно до чинного законодавства України.
19 Травня, 2021 р., 16:30
Про надання матеріальної допомоги жителям Таїровської селищної ради, про тимчасове влаштування дитини, яка лишилася без батьківського піклування в сім’ю родичів  та інші земельні питання було розглянуто сьогодні, 19 травня на засіданні виконкому в Таїровській селищній раді. З 40 питань порядку денного було прийнято 38. Також членами виконкому було схвалено проект рішення Таїровської  селищної ради «Про внесення змін до рішення Таїровської селищної ради від 24 грудня 2020 року № 15 –VIIІ «Про бюджет Таїровської територіальної громади на 2021 рік». Більш детальну інформацію дивіться на сайті https://tairovska-gromada.gov.ua/  у розділі офіційні документи Виконкому VIII скликання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь