Новини

09 Серпня, 2021 р., 15:00
      Сьогодні на апаратній нараді заслухали доповідь начальника відділу економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності Ірини Белоус.
07 Серпня, 2021 р., 19:47
   Керівництво Таїровської селищної ради відвідало тренувальний центр біля Сухого Лиману та вручило сучасний карбоновий човен олімпійського рівня веслувальникам.
07 Серпня, 2021 р., 15:39
В Таїровській селищній раді почались підготовчі роботи з реконструкції фонтану. Вже розробили проекту документацію, фото ескізів додаються.
06 Серпня, 2021 р., 15:18
   Повідомляємо, що на даний час вже ведуться роботи в ж/м Червоний Хутір для нормалізації тиску, щоб можливо було вирішити питання водопостачання у Червоному Хуторі. В найближчий час роботи будуть закінчені.
06 Серпня, 2021 р., 13:10
   Сьогодні за сприянням Таїровської селищної ради 12 дітей вже вдруге поїхали безкоштовно до дитячого табору ДЗСТ «Патрія» в смт Сергїївка. Це діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки: діти-сироти, діти в яких батьки учасники бойових дій, діти позбавлені батьківського піклування, діти переміщених осіб.
05 Серпня, 2021 р., 22:11
   В Таїровській селищній раді сьогодні, 5 серпня відбулось засідання виконкому. Присутні розглянули  питання встановлення тарифу на послуги з централізованого водопостачання ЖКП «КП»Таїрове»,  встановлення тарифу на послуги з централізованого водопостачання КП «Лиман», про демонтаж тимчасових споруд, про демонтаж рекламних засобів, що встановлені без дозволу.
05 Серпня, 2021 р., 11:09
Депутати Таїровської селищної ради на черговій 11-й затвердили зміни про бюджет Таїровської територіальної громади на 2021 рік, структуру Комунального підприємства Таїровської селищної ради «ЖКП «Таїрове». Усього на порядку денному було 40 питань, 37 з яких були прийняті.
02 Серпня, 2021 р., 16:18
   30 липня 2021 року до Таїровської селищної ради завітали представники Ради Європи в Україні.  Під час візиту підписаний меморандум про співпрацю в рамках проекту «Внутрішнє переміщення в Україні: розробка тривалих рішень», обговорений робочий план та нові можливості для громади.
02 Серпня, 2021 р., 16:12
   Голова Таїровської селищної ради Тимур Хасаєв провів щотижневу апаратну нараду за участі секретаря, заступників, начальників управлінь та відділів. Під час засідання були заслухані доповіді начальника фінансового управління Лариси Кохан, начальника відділу економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності Ірини Белоус та начальника Служби у справах дітей Оксани Сорокатої. 
29 Липня, 2021 р., 12:58
   Сьогодні в Таїровській селищній раді відбулася консультаційна нарада з головним спеціалістом Одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марією Кобзар.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь