Новини

29 Червня, 2021 р., 12:14
Голова Таїровської селищної ради Тимур Хасаєв провів щотижневу апаратну нараду за участі секретаря, заступників, начальників управлінь та відділів. Під час засідання були розглянуті пропозиції щодо внесення змін до регламенту та порядку взаємодії виконавчих органів селищної ради, правила забудови присадибних земельних ділянок та інші питання. «Вже минув майже місяць від звіту керівництва за пів року роботи перед мешканцями. Є протокол з зазначеними термінами виконання доручень. Тому нагадую, що усі виконавці мають до цього часу надати письмові відповіді мешканцям, які ставили питання на заході, а потім відзвітувати на апаратній нараді», — зазначив секретар селищної ради Олександр Орлов.
28 Червня, 2021 р., 16:38
   З 24 по 27 червня в смт. Таїрове проходив Всеукраїнський футбольний турнір «Кубок Семена Альтмана», в якому взяли участь 8 команд: ФК «Таїрово» (смт. Таїрово), ФК «Атлетик» (Одеса),  «Чорноморець» (Одеса), ФК «Одеса» (Одеса), ДЮФК «Чорноморець» (Одеса), ФК «Метал» (Харків), ФК «Юніор-Спорт» (Одеса), ФК «Пальміра» (Одеса).      Незважаючи на те, що в турнірі брали участь юні футболісти 2008-2009 р.н., загострення пристрастей на футбольному полі і на трибунах був не менший, ніж на матчах Євро 2020.    «Як зазначили почесні гості, гра була сьогодні на вищому рівні. Усі хто приймав участь у змаганні, достойні найвищої похвали. Ви доказали, що вмієте грати у футбол! Дякую також батькам за те, що Ви знайшли час та сили прийти та підтримати Ваших близьких. З перемогою усіх» - додав селищний голова Таїровської селищної ради Тимур Хасаєв.   «Шановні учасники змагань, Шановні гості. Я бажаю Вам, щоб кожен з Вас пішов грати у збірну України і щоб цей результат був не тільки, як вихід до плей-офф, але й участь у чемпіонаті Світу. Успіхів усім!» - зазначив секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов. 
22 Червня, 2021 р., 16:10
З метою вшанування пам’яті українців, загиблих під час війни 1941-1945 років, в смт Таїрове відбулося покладання квітів до меморіалу загиблим воїнам. У заході взяли участь Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв, начальники управлінь та відділів, депутати, ветерани та мешканці. «Цей день наповнений трагічними спогадами та болем. Ті жахливі події не оминули жодну таїровську родину. Наш обов’язок — зберегти пам'ять про тих, хто зі зброєю відстояв перемогу у цій жахливій війні», — зазначив Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв. Також у Свято-Покровському храмі пройде молебень за загиблими.
20 Червня, 2021 р., 09:17
В Україні День батька є офіційним святом, яке щорічно відзначається в третю неділю червня. У цей день прийнято всіляко вшановувати батьків, казати їм теплі слова та дарувати подарунки, висловлюючи любов і вдячність.
19 Червня, 2021 р., 16:13
Напередодні Дня медичного працівника керівництво Таїровської селищної ради вручило подяки найкращим фахівцям медичної сфери. У заході взяли участь секретар селищної ради Олександр Орлов, заступники селищного голови, начальники управлінь та відділів. «Професія лікаря потребує повної самовіддачі. Кожного дня ви на передовій заради порятунку здоров’я та життя людей, особливо в умовах пандемії. Ви даруєте їм віру в майбутнє. Дякуємо вам за вашу сумлінну працю. Бажаю вам успіхів, здоров’я та завзяття», — наголосив Олександр Орлов. З нагоди свята Таїровською селищною радою було виділено 100% премії медичним працівникам. З привітаннями виступили також заступники селищного голови Олена Нікітенко та Сергій Безпалько, та начальниця управління гуманітарної політики Світлана Мораитес. Зокрема, для присутніх заспівав народний артист України Олександр Бабенко. Зазначимо, День медичного працівника відзначається щорічно у третю неділю червня.
17 Червня, 2021 р., 16:19
Тридцять одне питання розглянули члени виконкому Таїровської селищної ради на черговому засіданні. Серед прийнятих питань: надання матеріальної допомоги мешканцям громади, зарахування на квартирний облік, про тимчасове призупинення освітнього процесу в дитячому садочку «Журавлик». Також присутні розглянули питання про розгляд пропозиції Авангардівського селищного голови щодо ініціювання співробітництва територіальних громад та присвоєння адрес земельним ділянкам. Усього з 16 членів виконкому у залі були присутні 13. А з 31 питання порядку денного прийнято 30 питань.
16 Червня, 2021 р., 15:18
Капітальний ремонт дорожнього покриття проводиться у «Червоному Хуторі» по вул. Центральній. А також у «Чорноморці» по вулицях, на яких завершено будівництво господарсько-побутової каналізації. Окрім того, ремонтні роботи на території громади проводить «Служба місцевих автомобільних доріг». Адже не всі автошляхи обслуговуються селищною радою. Дорожники виконують роботи на ділянках М-27 – Чорноморка, від арки до колишньої будівлі селищної ради в смт Таїрове, Сухому Лимані та інші.
16 Червня, 2021 р., 10:12
17 червня у 1994 році в Парижі було прийнято Конвенцію ООН про боротьбу з опустелюванням. Опустелювання – це один з найбільш тривожних світових процесів деградації навколишнього середовища, який характеризується пониженням природноресурсного потенціалу території нижче допустимого рівня і призводить до деградації рослинного покриву та погіршення продуктивності земель. Мета цього Дня – звернути увагу людей на необхідність міжнародного співробітництва для ефективної боротьби з опустелюванням і засухою в природі. Цей процес змушує бити тривогу багатьох вчених, оскільки він загрожує навколишньому середовищу нашої планети.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь