В Таїровській селищній раді пройшла загальна комісія напередодні 24-ї сесії

Дата: 23.04.2020 16:39
Кількість переглядів: 953

Напередодні 24-ї сесії в Таїровській селищній раді пройшла загальна комісія. Присутні обговорили 43 запитання, які будуть винесені на засідання.

Серед питань, які розглядатимуть депутати на сесії: внесення змін та доповнень до рішення селищної ради «Про місцевий бюджет Таїровської селищної ради на 2020 рік», про доплату медичним працівникам КДЦ, які зайняті у боротьбі з поширенням COVID-19, про передачу земельної комунальної власності приватному підприємству для розміщення торговельних павільйонів, про затвердження проєктів землеустрою та інші питання.

Зазначимо, засідання сесії відбудеться завтра, 24 квітня, о 14 годині в приміщенні селищної ради. У зв’язку з запобіганням розповсюдження коронавірусної інфекції засідання відбудеться у закритому режимі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь