Розробку генерального плану розвитку територій ОТГ з включенням соціальних об’єктів обговорили на апаратній нараді Таїровської селищної ради

Дата: 18.01.2021 12:49
Кількість переглядів: 863

Розробку генерального плану територій та розміщення соціальних об’єктів обговорили на щотижневій апаратній нараді Таїровської селищної ради. У засіданні взяли участь Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв, секретар селищної ради Олександр Орлов, заступники селищного голови, а також начальники управлінь та відділів.

Про стан виконання роботи щодо розробки генерального плану розвитку територій ОТГ доповів начальник управління містобудування, архітектури та землеустрою Олег Кліментьєв. В результаті було поставлене завдання включити до генерального плану та плану соціально-економічного розвитку громади розміщення соціальних об’єктів на території ОТГ, а саме садочків, шкіл, медичних об’єктів та зон відпочинку, включно ж/м «Радужний» та «Червоний Хутір».

Окрім того, на порядку денному були питання про стан надходження коштів до бюджету Таїровської селищної ради за 2020 рік від розміщення тимчасових споруд та про звільнення Веслувального клубу «Чорноморець» від сплати земельного податку.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь