Новини

14 Квітня, 2021 р., 17:59
Опалювальний сезон 2020-2021 рр. для бюджетних установ на території Таїровської ОТГ буде завершено з 15 квітня. Це пов’язано з підвищенням середньодобової температури зовнішнього повітря на території району протягом трьох діб вище 8 градусів тепла. Відтак, опалювальний сезон завершується у закладах загальної середньої та дошкільної освіти, закладах охорони здоров’я, інших закладах соціальної сфери та адміністративних будівлях на території Таїровської ОТГ. Відповідне розпорядження підписав селищний голова Тимур Хасаєв.
13 Квітня, 2021 р., 15:51
Двадцять другого квітня о 10 ранку пройде восьма чергова сесія VIII скликання Таїровської селищної ради. До розгляду рекомендовані наступні питання: - Про внесення змін до рішення Таїровської селищної ради від 24 грудня 2020 року № 15 –VIIІ «Про бюджет Таїровської територіальної громади на 2021 рік». - Про внесення змін до найменування юридичної особи-Управління гуманітарної політики Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області та затвердження Положення про управління гуманітарної політики Таїровської селищної ради у новій редакції. - Про надання згоди на безоплатне прийняття майна, зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області у комунальну власність Таїровської територіальної громади. - Питання Управління містобудування, архітектури та землеустрою. - Різне. Відповідне розпорядження підписав Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв.
12 Квітня, 2021 р., 15:06
Бюджет Таїровської ОТГ за I квартал 2021 року по загальному фонду по дохідній частині виконано на 119,04%. У результат чого надійшло на 8 тис. грн більше, ніж планувалось. Загальний фонд власних надходжень бюджету виконано на 120,8%.
09 Квітня, 2021 р., 15:29
Дев’ятнадцятого квітня о 15 годині відбудеться чергове засідання виконкому Таїровської селищної ради. Відповідне розпорядження підписав Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв. До розгляду рекомендовані наступні питання:
09 Квітня, 2021 р., 14:14
В Таїровській селищній раді пройшов конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування. Кандидати склали іспит на посади головних спеціалістів, а саме:  
09 Квітня, 2021 р., 10:00
В Таїровській селищній раді відбулося чергове засідання координаційної ради з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, забезпечення податкових надходжень до бюджету громади. Під час засідання було розглянуто три питання: 1. Про розгляд питання щодо суб’єктів господарювання, які нарахували заробітну плату нижче мінімальної або на її рівні в VI кварталі 2020 року. 2. Про підготовку до туристично-курортного сезону 2021 року в умовах поширення коронавірусної хвороби. 3. Про стан роботи з боржниками по сплаті податків до місцевого бюджету. Нагадаємо, мета роботи координаційної ради — наповнення місцевого бюджету, робота з боржниками, детінізація заробітної плати, наповнення бази платників податків. Засідання пройшло під головуванням заступниці селищного голови Олени Нікітенко, також до складу ради увійшли секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов, заступники селищного голови, начальники відділів та управлінь, депутати, представники податкової служби та Держпраці.
08 Квітня, 2021 р., 17:51
Упродовж 1 квітня – 15 червня триватиме період тиші для охорони середовища існування, умов розмноження та шляхів міграції диких тварин. Про це повідомляє Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області). У період масового розмноження диких тварин, з 1 квітня до 15 червня, забороняється проведення робіт та заходів, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою (стрільба, проведення вибухових робіт, феєрверків, санітарних рубок лісу, використання моторних маломірних суден, проведення ралі та інших змагань на транспортних засобах). Штрафи для порушників становлять 510-850 гривень для громадян та 850-1190 гривень для посадових осіб.
08 Квітня, 2021 р., 16:49
Комісія з питань будівництва об’єктів соціальної інфраструктури на території Таїровської громади ознайомилася з організацією роботи старости Сухого Лиману та санітарним станом територій.
07 Квітня, 2021 р., 14:33
В Таїровській селищній раді проходить конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб органів місцевого самоврядування. Сьогодні кандидати складали іспит на посади: 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь