Проблеми жителів багатоповерхівки в Червоному Хуторі, надходження в бюджет Таїровської громади, святкування дня Таїрова обговорили на апаратній нараді в Таїровській селищній раді

Дата: 13.09.2021 13:38
Кількість переглядів: 629

 

Сьогодні на апаратній нараді заслухали доповіді начальника фінансового управління Лариси Кохан, начальника відділу зв’язків з громадськістю Владислава Станкова та начальника відділу економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності Ірини Белоус.

   В ході апаратної наради секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов зазначив: «Зараз між собою судяться  суб’єкти хазяйської  діяльності. Внаслідок цього виник борг, що призвело до відключення світла в багатоповерхівці в ж/м Червоному Хуторі». Також секретар дав доручення Управлінню гуманітарної політики та комунальним закладам зв’язатись з людьми, якщо потрібно – організувати підвезення питної води та продуктів харчування тим мешканцям, котрі за віком або станом здоров’я не можуть самостійно спуститись з верхніх поверхів.
   Також була організована зустріч з мешканцями цього будинку щоб відпрацювати алгоритм для розв’язання цього питання.

   У своїй доповіді начальник фінансового управління Лариса Кохан зазначила: «Станом на 01.09.2021 в цілому податки на нерухоме майно, відмінного від земельної ділянки надійшло 12878 грн, що на 5883 грн. більше в порівнянні з минулим роком». Також Лариса Кохан додала, що фінансовим управлінням ведеться робота по наповненню бюджету Таїровської громади, а самє:

  • Здійснюється щоденний прийом громадян, які після проведеної роботи фінансовим управлінням виявили бажання сплатити податок на нерухоме майно;
  • Ведеться постійна звірка ДПІ Овідіопольського району щодо боржників та виявлення нових власників майна;
  • станом на 01.01.2021 база платників податку з нерухомого майна збільшилась на 200 платників за місяць. 

  У своєму виступі начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності Ірина Белоус доповіла про виконання плану надходжень доходної частини місцевого бюджету в частині податку на землю та орендної плати за земельні ділянки на 01.01.2021 року.

   Щодо святкування 112 річниці смт Таїровє, то як зазначив начальник відділу зв’язків з громадськістю Владислав Станков: «Ведеться робота із планування святкування, вже розроблено план заходу». Також Владислав Станков зазначив: «завдяки начальнику відділу культури молоді та спорту, який зумів знайти історичні довідки, з яких можна зробити висновок, що Червоному Хутору цього року виповнюється 100 років та запропонував зробити свято для мешканців Червого Хутора». План заходу буде оприлюднено на офіційному сайті Таїровської селищної ради.

Фото без опису

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь