Медики Таїровської селищної ради отримали ключі від нового автомобіля

Дата: 01.09.2021 20:44
Кількість переглядів: 728

   31 серпня комунальне підприємство «Таїровський Консультативно-діагностичний центр» отримав ключі від  швидкої допомоги. У святковій обстановці ключі від автомобіля вручив голова Одеської обласної ради Григорій Діденко. Також на заході були присутні директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Наталія Одарій-Захар’єва, керівництво Консультативно-діагностичного центру, керівництво Таїровської громади, працівники центру.

   Як зазначив у своєму виступі голова Одеської обласної ради Григорій Діденко: «Доброго дня, шановна Таїровська громада, шановні мешканці. Радий бути знов у вас в гостях. Під час сесії 19 серпня депутати Одеської обласної ради підтримали рішення про передачу двох автомобілів до комунальної власності Кулевчанської сільської ради та Таїровської сільської ради. Відтак, цей автомобіль буде на балансі КП «Таїровській консультативно-діагностичний центр» і допоможе надавати якісну медичну допомогу».

   Також Григорій Діденко підкреслив: «Я знаю, що Таїровська громада має амбітні плани і чудові перспективи. За прогнозами спеціалістів, вже за п’ять років населення громади може зрости до 150 тисяч жителів. Всі вони потребуватимуть не лише якісного житла, а й відповідної інфраструктури. Я бачу, що ви вже працюєте над цим. І обласна рада готова надавати допомогу та співпрацювати у цьому напрямку».

  «Я сьогодні рада вас вітати з таким приємним подарунком. Коли у лікаря є автомобіль – це дуже гарно, бо ви як найскоріше зможете прийти на допомогу людям. Ми бажаємо вам здоров’я, злагоди, мирного неба і нехай збуваються усі ваші мрії», - наголосила  директор Департаменту охорони здоров’я ОДА  Наталія Одарій-Захар’єва.

   «Від імені Таїровської селищної ради хочу подякувати за те, що Таїровська селищна рада попала в цей проект. Цей подарунок - це те, що потрібно людям, це те, що вони зможуть оцінити. В нас є КДЦ з сучасним обладнанням та дивовижним персоналом. Те, що ми розвиваємо медицину – це великий крок не тільки для громади, а й для кожного мешканця», - сказав голова Таїровської селищної ради Тимур Хасаєв.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь