Пошук

ПРОТОКОЛ №10 позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Таїровської селищної ради від 23 жовтня 2021 року

Дата: 23.10.2021 15:13
Кількість переглядів: 718

   Додатково до встановлених вимог протоколу № 9 позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Таїровської селищної ради від 18.10.2021:

 

  1. Відкласти початок опалювального сезону 2021-2022 р.р. для бюджетних установ на території Таїровської ОТГ до моменту фактичного укладення договорів на гозопостачання.

  2. Організувати проведення засідань виконавчого комітету та сесій Таїровської селищної ради у закритих режимах без відвідувачів та засобів масової інформації із внутрішнім забезпеченням веденням їх відеофіксації.

   Комунальним закладам та закладам освіти:

  1. Директору Таїровського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області з 25.10.2021 внутрішніми наказами організувати проведення дистанційної форми навчання або припинення навчання до укладення договорів на газопостачання,  фактичного початку опалення та приведення температурного режиму у закладі освіти відповідно до встановлених вимог.

  2. Директору Сухолиманської початкової школи-заклад освіти І ступеня Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області з 25.10.2021 внутрішніми наказами організувати проведення дистанційної форми навчання або припинення навчання до укладення договорів на газопостачання,  фактичного початку опалення та приведення температурного режиму у закладі освіти відповідно до встановлених вимог.

  3. Директору Комунального закладу позашкільної освіти «Таїровська мистецька школа» Таїровської селищної ради, Комунальний заклад «Центр культури та дозвілля» Таїровської селищної ради, з 25.10.2021 внутрішніми наказами організувати проведення дистанційної форми навчання або припинення навчання до укладення договорів на газопостачання,  фактичного початку опалення та приведення температурного режиму у закладі освіти відповідно до встановлених вимог.

  4. Директору дошкільного закладу освіти «Журавлик» Таїровської селищної ради організувати роботу з 25.10.2021 внутрішніми наказами організувати проведення дистанційної форми навчання або припинення навчання до укладення договорів на газопостачання,  фактичного початку опалення та приведення температурного режиму у закладі освіти відповідно до встановлених вимог.

 Викладені питання протоколу надати Голові селищної ради, з метою розгляду та вирішення питання по суті.

 Головуючий засідання комісії С.Г. Безпалько

 

Секретар комісії Р. О. Майборода

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь