Новини

12 Серпня, 2022 р., 14:45
Портал UNITED24 є зручним інструментом для збору коштів на офіційні рахунки Міністерства оборони, Міністерства охорони здоров?я та Міністерства інфраструктури України.
12 Серпня, 2022 р., 10:45
РЕКОМЕНДАЦІЇ населенню щодо дій у зонах (територіях) Одеської області з підвищеною небезпекою під час воєнного стану та у разі бойових дій або терористичних атак окупантів
08 Серпня, 2022 р., 14:55
 Алгоритм дій персоналу та відвідувачів у торговельно- розважальних центрах та інших торговельних комплексах Рекомендації власникам: 1. Забезпечити наявність та готовність системи оповіщення на випадок надзвичайної ситуації воєнного характеру. 2. Визначити найближчі укриття для відвідувачів та персоналу. 3. Позначити маршрути евакуації до укриттів. 4. Призначити осіб, відповідальних за оповіщення, відкриття дверей запасних евакуаційних виходів, забезпечення порядку під час евакуації, збереження майна тощо. 5. Розробити чітку інструкцію для працівників щодо дій за сигналом та провести з ними тренування. 6. Розмістити на видному місці інформацію для відвідувачів щодо порядку дій за сигналом. 7. Періодично доводити інформацію до відвідувачів щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайної ситуації (гучномовним зв’язком, пам’ятками, буклетами тощо). 8. Організувати швидку евакуацію відвідувачів та персоналу у разі загрози. 9. Перевірити відсутність людей у приміщеннях після евакуації. 10. За необхідності вжити обмежувальні заходи щодо кількості відвідувачів.
22 Липня, 2022 р., 12:38
   21 липня в Таїровській селищній раді були розглянуті наступні питання: - Про передачу медичного обладнання військово – медичному клінічному центру на суму 5,5 млн.грн; - про виконання Програми соціально-економічного розвитку Таїровської селищної ради за 2021 рік; - про прийняття повноважень зі здійснення державного контролю у сфері охорони та використання земель; - про дозвіл приватизувати житло військовим в багатоквартирному житловому будинку в смт Таїрове, Одеського району, Одеської області; - про створення спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі в Комунальній установі Таїровської селищної ради «Центр надання соціальних послуг» та ін. Всю офіційну інформацію ви зможете дізнатися на ресурсах Таїровської селищної ради: Facebook сторінці, Телеграм каналі або Viber.
15 Квітня, 2022 р., 18:28
   Сьогодні працівники Таїровської селищної ради, працівники житлово - комунальних підприємств та небайдужі мешканці брали участь у Дні довкілля. Було проведено роботи з прибирання та благоустрою Таїровської громади.
15 Квітня, 2022 р., 18:24
Вітаємо, ми з України! Таїровська селищна рада повідомляє, що станом на сьогоднішній день в Громаді все контрольовано, об’єкти життєзабезпечення працюють справно. Продовжується праця з благодійними фондами стосовно гуманітарної допомоги громаді. Долучайтеся до Всеукраїнської ініціативи «САДИ ПЕРЕМОГИ».  Повідомляємо, що 15 квітня в Таїровській громаді відбувся захід "День довкілля".      В Таїровську громаду приїжджають переселенці. Приїхало білше ніж 800 людей, з них 650 дорослих та 181 дитини з різних регіонів і з кожним днем кількість зростає. Будь ласка, підіть на зустріч та допомагайте людям. Також нагадуємо, що виплачується компенсація на комунальні платежі в розмірі 450 грн. за кожну розміщену особу. Телефон "гарячої" лінії для  переміщених осіб: 093-305-91-77.         Повідомляємо, що за спалювання сухої трави у період воєнного часу передбачено покарання від 10 до 15 років тюрми. Заборонено фіксувати на відео:         - дороги загального користування;          - об'єкти загального призначення;         - об'єкти інфраструктури, блокпости, укріплення;         - розташування, зосередження чи переміщення військових частин (підрозділів) сил оборони.           Повітряна тривога – час від часу, ефективно працює ППО, збиваються дрони та відганяємо кораблі окупантів. Таїровська селищна рада працює в штатному режимі. Лікарняні заклади працюють у штатному режимі. Зв’язок з ВСУ та правоохоронними органами щодо необхідності технічної допомоги - цілодобовий. Ситуація повністю під контролем.        Просимо не виїжджати без потреби. Продовжуємо формувати продуктовий резерв. Повідомляємо, що в Україні Держпродспоживслужба запровадила щоденний моніторинг цін на продукти. Постійний моніторинг цін в Таїровській громаді проводять робітники селищної ради. Комендантська година в Одесі та Одеській області з 21:00 до 06:00. Допомагаємо всім необхідним нашим Воїнам,  працюємо без вихідних.         Допомагаємо всім необхідним нашим Воїнам  працюємо без вихідних.         Разом - до Великої Перемоги!!! Все буде Україна!  Слава ЗСУ! Слава Україні !!!
14 Квітня, 2022 р., 13:05
  Вітаємо, ми з України! Таїровська селищна рада повідомляє, що станом на сьогоднішній день в Громаді все контрольовано, об’єкти життєзабезпечення працюють справно. Продовжується праця з благодійними фондами стосовно гуманітарної допомоги громаді. Долучайтеся до Всеукраїнської ініціативи «САДИ ПЕРЕМОГИ».  Повідомляємо, що 15 квітня в Таїровській громаді відбудеться захід "День довкілля". Кожен мешканець зможе взяти участь та навести порядок біля свого будинку чи на прилеглій території.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь