Пошук

Новини

20 Квітня, 2023 р., 13:40
На вебінарі ми будемо обговорювати актуальні питання запровадження ініціатив безбар’єрності на підприємстві. 21 квітня 11:00 Спікери заходу: Юрій Степанець - депутат Миколаївської міської ради VIII скликання Ольга Степаненко - радниця начальника Миколаївської обласної військової адміністрації з питань осіб з інвалідністю, голова громадської організації "Миколаївська обласна організація організації Всеукраїнської організації інвалідів "Союз осіб з інвалідністю України" Сергій Назар - заступник начальника відділу з питань праці Управління інспекційної діяльності в Миколаївській області Південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці
13 Квітня, 2023 р., 09:52
Зібрані актуальні запрошення на роботу, інформація про які була опублікована у фейсбук-групах населених пунктів, а також за допомогою сервісів з пошуку роботи work.ua, rabota.ua, narabotu.od.ua та ua.jooble.org.
12 Квітня, 2023 р., 16:00
Нещодавно у домашньої кішки було виявлено зараження на сказ. Будь ласка, слідкуйте за домашніми питомцями. Якщо ви побачили симптоми сказу телефонуйте за номером: (048)-731-72-11 (Одеське районне управління Головного управління держпродспоживслужби в Одеській області) .
10 Квітня, 2023 р., 12:58
 Як знайти садочок чи школу для дитини з інвалідністю? Потрібно оформити інвалідність, з чого почати? Чи можна отримати статус заочно, якщо, наприклад, людина за кордоном? Де шукати роботу, на що звертати увагу при виборі роботодавця?  Відповіді дає розділ «Людям з інвалідністю» на «Дія.Безбар’єрність» – https://bf.diia.gov.ua/categories/lyudu-z-invalidnistyu
10 Квітня, 2023 р., 12:39
Запрошені гості з Одеського обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх " провели для дітей руханку та смугу перешкод, команди отримали нагороди та кубки. З показовим виступом до нас завітала Таїровська команда Черлідерів, які в минулому році стали чемпіонами Одеської області з Черлідингу та Чирспорту. КЗ «Таїровський центр культури та дозвілля» провів конкурс малюнків на тему: "Здорова Україна" та конкурс віршів на тему: "Здоров'я скарб". Флешмоб від координатора соціального проєкту Президента України «Активні парки» заставив танцювати не лише дітей, а й батьків. Усі учасники отримали від Таїровської селищної ради корисні смаколики, а від свята чудовий настрій. І на завершення приймали привітання від народного гурту «Україночка». Пам‘ятайте, що Ваше здоров‘я – у Ваших руках. Будьте здоровими! Зі святом!
06 Квітня, 2023 р., 13:07
   Сьогодні в Таїровській громаді висадили алею на честь вшанування пам’яті захисників України – загиблих воїнів Таїровської громади. На вшануванні пам’яті були присутні рідні загиблих воїнів, які разом із керівництвом Таїровської селищної ради, працівниками комунальних установ та присутніми висадили дерева на честь загиблих захисників України.
24 Лютого, 2023 р., 11:45
   Агенція регіонального розвитку Одеської області створена в листопаді 2020 року на виконання Закону України «Про засади державної регіональної політики» та Типового положення про агенцію регіонального розвитку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2016 року No 258.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь