Пошук

Новини

04 Жовтня, 2022 р., 09:30
   26 прикордонний загін, як і інші органи охорони державного кордону Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України, здійснює системні заходи протидії порушенням законодавства України з прикордонних питань в умовах правового режиму воєнного стану.
01 Вересня, 2022 р., 13:28
Не перекривай шлях теплу. Радіаторні екрани, довгі штори чи жалюзі, невдало розташовані меблі, сушарки для білизни перед батареями поглинають до 20% теплової енергії.
12 Серпня, 2022 р., 14:45
Портал UNITED24 є зручним інструментом для збору коштів на офіційні рахунки Міністерства оборони, Міністерства охорони здоров?я та Міністерства інфраструктури України.
12 Серпня, 2022 р., 10:45
РЕКОМЕНДАЦІЇ населенню щодо дій у зонах (територіях) Одеської області з підвищеною небезпекою під час воєнного стану та у разі бойових дій або терористичних атак окупантів
08 Серпня, 2022 р., 14:55
 Алгоритм дій персоналу та відвідувачів у торговельно- розважальних центрах та інших торговельних комплексах Рекомендації власникам: 1. Забезпечити наявність та готовність системи оповіщення на випадок надзвичайної ситуації воєнного характеру. 2. Визначити найближчі укриття для відвідувачів та персоналу. 3. Позначити маршрути евакуації до укриттів. 4. Призначити осіб, відповідальних за оповіщення, відкриття дверей запасних евакуаційних виходів, забезпечення порядку під час евакуації, збереження майна тощо. 5. Розробити чітку інструкцію для працівників щодо дій за сигналом та провести з ними тренування. 6. Розмістити на видному місці інформацію для відвідувачів щодо порядку дій за сигналом. 7. Періодично доводити інформацію до відвідувачів щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайної ситуації (гучномовним зв’язком, пам’ятками, буклетами тощо). 8. Організувати швидку евакуацію відвідувачів та персоналу у разі загрози. 9. Перевірити відсутність людей у приміщеннях після евакуації. 10. За необхідності вжити обмежувальні заходи щодо кількості відвідувачів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь