Новини

08 Червня, 2023 р., 12:03
Вакантні посади:
02 Червня, 2023 р., 12:32
- Відкрийте веб-сторінку ( privat24.ua ) або додаток, де можна здійснювати платежі.
01 Червня, 2023 р., 13:05
Верховна Рада 246 голосами народних депутатів ухвалила за основу законопроєкт 5344-д «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прав осіб з інвалідністю на працю».
19 Травня, 2023 р., 14:06
Бажаєш щоб Україна стала сучасною Європейською державою?  Приходь 20 травня на U-Nation Conference у Premier Hotel та дізнайся як саме ти можеш стати частиною створення майбутньої України 🇺🇦  ✅ Для:  - підприємців та амбіційних лідерів;  - професіоналів з IT, бізнес-девелопменту, міжнародних відносин та різних напрямків економіки;  - та всіх, хто хоче власне створювати Україну нашої мрії, а не лише балакати!  Масштабна конференція про можливості відродження економіки, пріоритетні напрямки бізнесу майбутнього, міжнародні інвестиції та партнерства, технології та презентації неймовірних проектів, до яких можна приєднатися!🤝  Квитки за посиланням  https://concert.ua/uk/event/u-nation-conference  Програма:  Вступна частина: Долучайтеся до комʼюніті, що прагне збудувати Україну нашої мрїї!  • Ян Шапіро (Засновник U-Nation, організатор заходу)  Стратегія економічного відновлення та яким буде інвестиційний «План Маршалу» для України:  • Sergiy Tsivkach  (CEO Ukraine Invest)  • Євгеній Шакотько ( заступник виконавчого директора Ukraine Invest)  🗣Панельна дискусія: Пріоритетні напрямки бізнесу та підприємництва майбутнього:  • Казавчинський Дмитро (Візія розвитку Одеси від співзасновника Odesa Business Club )  • Сергій Кононенко (Агро та Енергетичні галузі, Індустріальні парки, директор Агенція регіонального розвитку Одеської області)  • Роман Григоришин (Заступник голови ОВА з питань інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності, лідер ProUkraine)  • Artur Lupashko (Туризм зараз та після перемоги) засновник Керуюча компанія Ribas Hotels Group )  • Екатерина Соловей (IT та Технології, CEO Odesa IT-family )  💡Презентація проектів — обирай та приєднуйся!  • Міжнародний стартап-акселератор на Півдні України «U-Nation» - Yan Shapiro  • MpiяLand - відбудова сільськогосподарської екосистеми на прикладі Кібуців - Оксана Кузнецова  • Проекти з Альтернативної Енергетики, індустріальні парки від Агенції Регіонального Розвитку Одеської області - Ірина Єфіменко  • Henry Shterenberg (President World Trade Center Kyiv) & Юлія Чуфістова (CEO Mayors Club)  • HIVE 3D technologies для будівництва від Team4UA - Guillaume Banos  • Та інші партнерські проекти  Міжнародні партнери та їх роль відродженні:  🇫🇷Французи, що вже відроджують Україну технологіями!  • Jean-Christophe Bonis (Засновник Team4UA  • Guillaume Banos (Partnership officer Team4UA)  + Нетворкінг з музикою та винною дегустацією від партнерів заходу Шабівська сільська рада об'єднана територіальна громада 🍷
17 Травня, 2023 р., 15:32
Саме тому з 6 по 15 травня 2023 року Управлінням гуманітарної політики Таїровської селищної ради було організовано участь закладів освіти (КЗДО «Журавлик» та Сухолиманської початкової школи Таїровської селищної ради) в проєкті Одеського регіонального офісу дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Метою проєкту є забезпечення і монтаж на вікна закладів протиосколкової плівки, яка створює надійний бар’єр від можливих пошкоджень скла і травмування учасників освітнього процесу. Щира подяка дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Одеському регіоні за таку вкрай важливу і потрібну допомогу! Разом до Перемоги!
12 Травня, 2023 р., 13:43
Звертаємо Вашу увагу, що згідно Податкового кодексу України ст. 266.1.1. Платниками податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки є фізичні та юридичні особи, в тому числі нерезиденти, які є власниками об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості. Тому , відповідно до ст. 266.4.1 ПК України - Об'єктом оподаткування є нерухомість ,яка перевищує а) для квартири/квартир незалежно від їх кількості - на 60 кв. метрів; б) для житлового будинку/будинків незалежно від їх кількості - на 120 кв. метрів; в) для різних типів об’єктів житлової нерухомості, в тому числі їх часток (у разі одночасного перебування у власності платника податку квартири/квартир та житлового будинку/будинків, у тому числі їх часток), - на 180 кв. метрів. Крім того, інформуємо про те, що з 1 січня 2018 року передбачена відповідальність фізичних осіб за несплату податку на нерухоме майно та земельного податку до бюджету! Виконанням податкового обов'язку визнається сплата в повному обсязі платником відповідних сум податкових зобов'язань у встановлений податковим законодавством строк (пункт 38.1 статті 38 Податкового кодексу) Для отримання додаткової інформації щодо сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, Ви можете зателефонувати до органу податкової служби, або до фінансового управління Таїровської селищної ради Контакти : Фінансове управління Таїровської селищної ради (для дзвінків ) : 0800751701 ( для листування) : 0638581875 (Вайбер)

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь