Новини

31 Березня, 2022 р., 13:56
   Якщо Ви маєте можливість надати безкоштовний прихисток переселенцям (евакуйованим особам) у себе вдома, то необхідно звернутися із заявою та надати необхідну інформацію до Центру надання адміністративних послуг селищної ради. Довідки Ви можете отримати за номером: 0(800)75-12-75 (усі дзвінки, у тому числі з мобільних телефонів, безкоштовні).
31 Березня, 2022 р., 13:49
  Дякуємо усім небайдужим волонтерам, які у цей важкий для країни час відгукуються допомагати та збирають й надають продукти харчування мешканцям, які мають в цьому потребу та приймають активну участь в життєдіяльності громади, а саме: Копитинській Валентині та Штукан Мирославі.
31 Березня, 2022 р., 13:46
 Вітаємо, ми з України! Таїровська селищна рада повідомляє, що станом на сьогоднішній день в Громаді все контрольовано, об’єкти життєзабезпечення працюють справно. Продовжується праця з благодійними фондами стосовно гуманітарної допомоги громаді.
30 Березня, 2022 р., 15:21
   Одеською обласною військовою адміністрацією прийнято розпорядження від 19.03.2022 № 111/A-2022 «Про внесення змін до рішення обласної ради від 17 грудня 2021 року № 344-VIІІ «Про обласний бюджет Одеської області на 2022 рік», яким передбачено створення цільового фонду «Оборона Одещини». Джерелами формування фонду є благодійні внески підприємств, меценатів та наших небайдужих громадян.
30 Березня, 2022 р., 14:46
Соцсфера сьогодні продовжує працювати та до нас долучаються благодійні організації та надають допомогу. Так, працівниками соціальної сфери селищноі ради разом з волонтерами було безоплатно отримано гумдопомогу та передано до КУ ЦНСП від БО «Благо-Світ», а саме: підгузки для дітей, для лежачих, суміші, каші, серветки мокрі, медикаменти, перев'язувальні матеріали, шприці.
30 Березня, 2022 р., 14:43
30.03.2022. Вітаємо, ми з України! Таїровська селищна рада повідомляє, що станом на сьогоднішній день в Громаді все контрольовано, об’єкти життєзабезпечення працюють справно. Продовжується праця з благодійними фондами стосовно гуманітарної допомоги громаді.     В Таїровську громаду приїжджають переселенці. Будь ласка, підіть на зустріч та допомагайте людям. Також нагадуємо, що виплачується компенсація на комунальні платежі в розмірі 450 грн. за кожну розміщену особу.   Повідомляємо, що за спалювання сухої трави у період воєнного часу передбачено покарання від 10 до 15 років тюрми. Заборонено фіксувати на відео:    - дороги загального користування;    - об'єкти загального призначення;    - об'єкти інфраструктури, блокпости, укріплення;    - розташування, зосередження чи переміщення військових частин (підрозділів) сил оборони.     Повітряна тривога – час від часу, ефективно працює ППО, збиваються дрони та відганяємо кораблі окупантів. Таїровська селищна рада працює в штатному режимі. Лікарняні заклади працюють у штатному режимі. Зв’язок з ВСУ та правоохоронними органами щодо необхідності технічної допомоги - цілодобовий. Ситуація повністю під контролем. Просимо не виїжджати без потреби. Продовжуємо формувати продуктовий резерв. Повідомляємо, що в Україні Держпродспоживслужба запровадила щоденний моніторинг цін на продукти. Постійний моніторинг цін в Таїровській громаді проводять робітники селищної ради.   Комендантська година в Одесі та Одеській області з 21:00 до 06:00.   Допомагаємо всім необхідним нашим Воїнам  працюємо без вихідних.     Разом - до Великої Перемоги!!! Все буде Україна  Слава ЗСУ! Слава Україні!!!
29 Березня, 2022 р., 15:56
Вчора правлінням ОК "ЖК "Люстдорф" (Абрамовський А.Ю., Шаповалов В.Ж., Скуднов Б.В.) було передано утеплений кунг для територіальної оборони Таїровської громади.
29 Березня, 2022 р., 15:53
Вітаємо, ми з України! Таїровська селищна рада повідомляє, що станом на сьогоднішній день в Громаді все контрольовано, об’єкти життєзабезпечення працюють справно. Згідно з постановою Кабміну  № 372 (зі змінами), «зелений», «жовтий», «помаранчевий» та «червоний» рівні епідемічної небезпеки поширення Covid-19 та відповідні обмежувальні протиепідемічні заходи не застосовуються на період воєнного стану в Україні   Повідомляємо, що за спалювання сухої трави у період воєнного часу передбачено покарання від 10 до 15 років тюрми. Заборонено фіксувати на відео:    - дороги загального користування;    - об'єкти загального призначення;    - об'єкти інфраструктури, блокпости, укріплення;    - розташування, зосередження чи переміщення військових частин (підрозділів) сил оборони.     Повітряна тривога – час від часу, ефективно працює ППО, збиваються дрони та відганяємо кораблі окупантів. Таїровська селищна рада працює в штатному режимі. Лікарняні заклади працюють у штатному режимі. Зв’язок з ВСУ та правоохоронними органами щодо необхідності технічної допомоги - цілодобовий. Ситуація повністю під контролем. Просимо не виїжджати без потреби. Продовжуємо формувати продуктовий резерв. Повідомляємо, що в Україні Держпродспоживслужба запровадила щоденний моніторинг цін на продукти. Постійний моніторинг цін в Таїровській громаді проводять робітники селищної ради.   Комендантська година в Одесі та Одеській області з 21:00 до 06:00.     Допомагаємо всім необхідним нашим Воїнам  працюємо без вихідних.      Разом - до Великої Перемоги!!! Все буде Україна  Слава ЗСУ! Слава Україні!!!
27 Березня, 2022 р., 15:38
   У воєнний час до нашої роботи приєднуються благодійні організації, волонтери та просто небайдужі мешканці нашої громади. Ми активно розвиваємо такий напрямок, як допомога незаможним та знедоленим людям. Спільно з БО «Благо-Світ» цими вихідними було організовано забезпечення гарячими обідами наших громадян.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь