Новини

14 Квітня, 2022 р., 12:55
Шановні мешканці Таїровської громади! 15 квітня в Таїровській громаді відбудеться захід "День довкілля".   
13 Квітня, 2022 р., 13:24
   Вітаємо, ми з України! Таїровська селищна рада повідомляє, що станом на сьогоднішній день в Громаді все контрольовано, об’єкти життєзабезпечення працюють справно. Продовжується праця з благодійними фондами стосовно гуманітарної допомоги громаді. Долучайтеся до Всеукраїнської ініціативи «САДИ ПЕРЕМОГИ».
12 Квітня, 2022 р., 10:38
   Вітаємо, ми з України! Таїровська селищна рада повідомляє, що станом на сьогоднішній день в Громаді все контрольовано, об’єкти життєзабезпечення працюють справно. Продовжується праця з благодійними фондами стосовно гуманітарної допомоги громаді.
11 Квітня, 2022 р., 15:01
Вітаємо, ми з України! Таїровська селищна рада повідомляє, що станом на сьогоднішній день в Громаді все контрольовано, об’єкти життєзабезпечення працюють справно. Продовжується праця з благодійними фондами стосовно гуманітарної допомоги громаді. Сьогодні в Таїровській селищній раді відбулась апаратна нарада. На апаратній нараді розглянули питання життєдіяльності громади. Повідомляємо, що найближчим часом в Таїровській громаді буде проводитись «День довкілля». Керівництво Таїровської громади разом із  житлово - комунальними підприємствами  просить небайдужих мешканців громади долучитися до проведення благоустрою нашої території (найближчим часом буде повідомлено додаткову інформацію стосовно Дня довкілля).
11 Квітня, 2022 р., 12:15
   На нараді розглянули питання життєдіяльності громади. Також повідомляємо, що найближчим часом в Таїровській громаді буде проводитись «День довкілля». Керівництво Таїровської громади разом з житлово - комунальними підприємствами просить небайдужих мешканців громади долучитися до проведення благоустрою нашої території (найближчим часом буде повідомлено додаткову інформацію стосовно Дня довкілля). Також на апаратній нараді наголосили, що всі об'єкти інфраструктури працюють у штатному режимі.
10 Квітня, 2022 р., 09:57
   Вітаємо, ми з України! Таїровська селищна рада повідомляє, що станом на сьогоднішній день в Громаді все контрольовано, об’єкти життєзабезпечення працюють справно. Продовжується праця з благодійними фондами стосовно гуманітарної допомоги громаді.
08 Квітня, 2022 р., 10:53
Забороняється розповсюдження інформації, розголошення якої може привести щодо обізнаності противника про дії Збройних Сил України, а саме:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь