Зустріч з жителями громади, забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, проблеми перевезення населення та інші розглянуто на апаратній нараді Таїровської селищної ради

Дата: 24.05.2021 16:36
Кількість переглядів: 609

  На території громади зареєстровано 4085 дітей, з них 37 дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, 1 дитина, яка перебуває в складних життєвих обставинах. Дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які прибули з районів проведення антитерористичної операції або тимчасово окупованих територій України в громаді немає, 8 дітей отримали статус дітей, які постраждали в наслідок збройних конфліктів, як такі, що зазнали психологічного насильства – зазначила у своїй доповіді начальник Служби у справах дітей Оксана Сороката. «Проблеми, на які необхідно акцентувати роботу Служби у справах дітей, з метою захисту прав та законних інтересів дітей – забезпечити раннє виявлення сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, надання їм комплексу послуг, з метою недопущення вилучення дітей з біологічних сімей» - наголосила  Оксана Сороката. 
 Також на апаратній нараді прозвучала ініціатива десь на початку червня провести зустріч з жителями Таїровської громади та відзвітувати їм, що ми зробили за півріччя, що ми будемо робити, що вже зробили. «Так, це слушна думка, треба залучити як можна більше фахівців, бо коли приходять люди до мене, вони кажуть щось не вийшло, сказали йти до вас. Я вважаю, що багато жителів громади захочуть висловити свої думки.» - зазначив Таїровський голова Тимур Хасаєв. Також Олександр Орлов зазначив, що на ГАРЯЧУ лінію телефонують люди та скаржаться на роботу 78 маршуту. Секретар Селищної ради дав завдання профільному Управлінню розібратися в цій ситуації, щоб жителі громади змогли спокійно їхати, без запізнень.
 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь