Пошук

В Таїровській селищній раді пройшла чергова сесія

Дата: 30.06.2021 16:59
Кількість переглядів: 835

Депутати Таїровської селищної ради на черговій 10-й сесії затвердили правила благоустрою території населених пунктів громади та встановлення ставок єдиного податку. Усього на порядку денному було 34 питання і всі вони прийняті.

«На сесії ми внесли зміни в бюджет, оскільки виграли конкурс на будівництво ЦНАПу та отримаємо з державного бюджету понад 7 млн грн. Прийняли правила благоустрою, які спрямовані на те, щоб правильно експлуатувати земельні ділянки, щоб не було сміття на дорогах, також буде створено адмінкомісію, яка все контролюватиме. Що стосується податків та зборів, то вони не вищі ніж у сусідніх громадах, вони затверджуються в кінці першого півріччя та приймаються на сесії», — розповів секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов.

Під час засідання були прийняті питання про інвентаризацію об’єктів інженерної інфраструктури та земельних ділянок комунальної власності на території ОТГ, надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад. Зокрема, депутати підтримали питання про звернення Таїровської селищної ради VIІI скликання до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Міністерству закордонних справ України та Міністерства соціальної політики України щодо ратифікації Конвенції Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу з цими явищами (Стамбульська конвенція).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь