В смт. Таїрове пройшов футбольний Всеукраїнський кубок Семена Альтмана

Дата: 28.06.2021 16:38
Кількість переглядів: 638

   З 24 по 27 червня в смт. Таїрове проходив Всеукраїнський футбольний турнір «Кубок Семена Альтмана», в якому взяли участь 8 команд: ФК «Таїрово» (смт. Таїрово), ФК «Атлетик» (Одеса),  «Чорноморець» (Одеса), ФК «Одеса» (Одеса), ДЮФК «Чорноморець» (Одеса), ФК «Метал» (Харків), ФК «Юніор-Спорт» (Одеса), ФК «Пальміра» (Одеса). 
    Незважаючи на те, що в турнірі брали участь юні футболісти 2008-2009 р.н., загострення пристрастей на футбольному полі і на трибунах був не менший, ніж на матчах Євро 2020.
   «Як зазначили почесні гості, гра була сьогодні на вищому рівні. Усі хто приймав участь у змаганні, достойні найвищої похвали. Ви доказали, що вмієте грати у футбол! Дякую також батькам за те, що Ви знайшли час та сили прийти та підтримати Ваших близьких. З перемогою усіх» - додав селищний голова Таїровської селищної ради Тимур Хасаєв.
  «Шановні учасники змагань, Шановні гості. Я бажаю Вам, щоб кожен з Вас пішов грати у збірну України і щоб цей результат був не тільки, як вихід до плей-офф, але й участь у чемпіонаті Світу. Успіхів усім!» - зазначив секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов. 
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь