Новини

09 Листопада, 2023 р., 11:27
З метою забезпечення можливостей ефективного використання громадянами електронних сервісів програмних продуктів Дія: Дія. Шеринг/Дія.QR відділ «ЦНАП» Таїровської селищної ради підключено до порталу Дія.QR, що забезпечує можливість отримання копій електронних документів з використанням QR-коду під час отримання адміністративних послуг.
06 Листопада, 2023 р., 15:56
На засіданні виконкому були розглянуті наступні питання:
01 Листопада, 2023 р., 09:23
   Учора пройшло чергове засідання Комісії з розгляду питань надання компенсації за пошкодженні та знищенні об`єкти нерухомого майна, внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України виконавчого комітету Таїровської селищної ради, на якому розглядались звернення та повторні звернення про пошкоджене майно від мешканців громади. Також запланували на 01.11.2023 року виїзд комісії на пошкодженні та знищенні об`єкти нерухомого майна для складання акту обстеження.    Станом на 31.10.2023р. Комісією з розгляду питань надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна, внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України виконавчого комітету Таїровської селищної ради було розглянуто 360 заяв.
28 Жовтня, 2023 р., 17:22
Керівництво Таїровської селищної ради висловлює щирі співчуття родині загиблого Руднєва Олександра Сергійовича (позивний Одеса). Схиляємо голову перед відважністю, стійкістю та патріотизмом Олександра та перед всіма воїнами, які віддали своє життя за Україну і за кожного з нас! Ми пам`ятаємо! Вічна пам`ять Герою!
24 Жовтня, 2023 р., 14:39
  Начальник Одеської районної військової адміністрації Одеської області Гринчак Олександр Васильович та заступник начальника Вишнякова Алла Михайлівна зустрілись з Таїровським селищним головою Тимуром Хасаєвим.
14 Жовтня, 2023 р., 11:03
У житті кожного з нас є багато свят, як особистих, так і офіційних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких свят є День заснування смт Таїрове.     З цієї нагоди, від виконавчого комітету Таїровської селищної ради, депутатського корпусу та від себе особисто, вітаю всіх зі святом!    В цей святковий день від усієї душі зичимо вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку та скорішої перемоги. Велика подяка ЗСУ за можливість жити й працювати, за ваш подвиг. З повагою Таїровський селищний голова                                                                                                               Тимур Хасаєв
12 Жовтня, 2023 р., 15:22
   Мурал буде створено завдяки спільній співпраці сім'ї загиблого Героя - Остапа Макарова, позивний "Макар". Так, Олег Макаров та Аліна Маршал разом із Таїровською громадою в рамках проєкту "Я прикрию" організували збір коштів на медичні евакуаційні всюдиходи. Цей мурал присвячений усім загиблим захисникам, як нагадування про те, якою ціною обходиться незалежність України.    Ескіз муралу був створений відомим українським художником Андрієм Єрмоленком. Проект "Я прикрию" створено як збір коштів для придбання медичного евакуаційного транспорту, який далі буде передано Аліною Маршал та Олегом Макаровим медичному батальйону "Госпітальєри", що входить до складу Української добровольчої армії (УДА). Волонтери Аліна Маршал та Олег Макаров вже зібрали кошти на два такі медичні всюдиходи, які вже закупили й зараз готуються до відправки в Україну. Наразі волонтери збирають на третій евакуаційний всюдихід, який вкрай необхідний для порятунку наших поранених бійців та доставки їх прямо з пекла бою до шпиталю. Дякуюємо всім, хто брав і бере далі участь у проєкті "Я прикрию", який націлений на збереження життя українських захисників!     P. S. Один із таких медичних евакуаційних всюдиходів носитиме власне ім'я "МАКАР" на честь загиблого Остапа Макарова з позивним "МАКАР". Слава Україні! Вічна пам'ять Героям! Для тих, хто бажає допомогти у зборі коштів, надаємо реквізити: Посилання на банку https://send.monobank.ua/jar/8n4twiu9Zr Номер картки банки 5375 4112 0812 6412 Установа банку - ПриватБанк МФО банку - 305299 Отримувач платежу - МАРШАЛ АЛІНА ОЛЕКСАНДРІВНА IBAN - UA593052990262016400951163915 Рахунок отримувача - 262016400951163915 Валюта рахунку - UAH РНОКПП отримувача - 2648516860 Призначення платежу - Поповнення рахунку МАРШАЛ АЛІНА ОЛЕКСАНДРІВНА
06 Жовтня, 2023 р., 12:20
   З метою забезпечення можливостей ефективного використання

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь