Новини

02 Січня, 2024 р., 13:01
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvWqmwxubjxBeYV49a7hhi0WRNNHCvtgHlRlGwdz0cM0wQ2Q/viewform?fbclid=IwAR02oCgP3zy7We0RR1OvDZ7AcGvzlP5WMavkAgO_k9LHuqpGXu7J_SwNcIo  
27 Грудня, 2023 р., 15:31
   Відповідно до положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», я  Таїровський селищний голова, звітую про свою роботу виконавчих органів селищної ради за 2023-й рік. Виходячи із міркувань безпеки на жаль ми не можемо провести нашу зустріч наживо тому роблю це у відео форматі. 
27 Грудня, 2023 р., 10:49
https://pivden.media/allnews/2023-richnyj-zvit-golovy-tayirovskoyi-selyshhnoyi-rady-tymura-hasayeva/
19 Грудня, 2023 р., 12:00
Керівництво Таїровської селищної ради вітає колектив КНП "Таїровській КДЦ" з 4-ю річницею заснування За цей час КДЦ надав велику кількість якісних послуг, було придбане сучасне медичне обладнання, постійно розширюється спектр медичних послуг. Це дозволяє надавати мешканцям громади первинну та спеціалізовану медичну допомогу в повному обсязі.
18 Грудня, 2023 р., 12:50
Наслідки руйнувань від ворожої атаки та надання допомоги постраждалим обговорили сьогодні на апаратній нараді.   Нарада почалась зі слів скорботи по загиблому у наслідок ворожої атаки. 
14 Грудня, 2023 р., 10:37
14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, також відомий як День ліквідатора. 
11 Грудня, 2023 р., 17:13
Звертаючись до присутніх із вступним словом, начальник Одеської районної військової адміністрації  Олександр Гринчак підкреслив, що завдяки спільній взаємодії, ситуація в районі залишається контрольованою, незважаючи на всі виклики сьогодення.
08 Грудня, 2023 р., 16:26
Сьогодні, 8 грудня 2023 року, у Таїровській громаді відбулось урочисте відкриття центру надання адміністративних послуг, завдяки якому надання послуг населенню територіальної громади стане більш доступним та якісним.           Це велике досягнення і ми пишаємося тим, що наша громада отримала можливість відкрити власний центр адмінпослуг, який відповідає сучасним вимогам та європейським стандартам. До речі, ЦНАП такого формату перший в Одеській області.       Треба відзначити, що ЦНАП був побудований за програмою спів фінансування, а саме: за кошти громади та Субвенції на розвиток мережі ЦНАП.        Урочистість розпочалася з вітального слова Марини Бобраніцької - начальника управління системного розвитку надання адміністративних послуг Міністерства цифрової трансформації України, яка підкреслила можливість відкриття таких центрів на рівні громад по всій Україні.         Також на урочистому заході були присутні:    Іван Тимошенко – директор Департаменту цифрового розвитку, інформаційної політики та кіберзахисту Одеської обласної державної адміністрації;    Дарія Джуган – начальник відділу адміністративних послуг та цифрової взаємодії Департаменту цифрового розвитку, інформаційної політики та кіберзахисту Одеської обласної державної адміністрації;    Алла Вишнякова – заступник начальника Одеської районної військової адміністрації.     Також на святковий захід прибули депутати, члени виконавчого комітету та мешканці громади.          До вітальної промови приєднався Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв, який привітав усіх присутніх з такою чудовою подією та побажав продуктивної роботи, значних здобутків і нових перемог на благо нашої громади та подякував усім, хто допомагав будувати ЦНАП та підтримував цей важливий проєкт. Тимур Хасанович подякував Збройним Силам України за нагоду працювати та вірити у завтрашній день.       Мешканці Таїровської ТГ зможуть отримати майже 290 адміністративних послуг у зручних та доступних умовах. Зокрема, це найбільш запитувані послуги з реєстрації місця проживання, реєстрації актів цивільного стану, реєстрації речових прав на нерухоме майно, послуги у сфері земельних відносин та архітектурно-будівельної діяльності, послуги Пенсійного фонду та інші.           Дякуємо всім, хто долучився до клопіткої роботи – створення центру адміністративних послуг.         Безсумнівно, це новий крок у розвитку нашої громади і новий рівень, який наближує нас до європейських стандартів. Ми працювали й надалі будемо працювати на благо громади.
05 Грудня, 2023 р., 11:31
   Мульті-секторний проект спрямований на фінансування відновлення пошкодженої критичної інфраструктури у постраждалих районах та основних потреб в забезпеченні гідних умов проживання для переміщених осіб та приймаючих громад. Слід зазначити, що Таїровська територіальна громада є провідною громадою, що вже прийняла 8322 внутрішньо переміщених осіб.    На замовлення Таїровської селищної ради проектна організація ТОВ "ТК ПРОЕКТ" виготовила проектно-кошторисну документацію по об’єкту: «Реконструкція каналізаційного колектора від очисних споруд смт. Таїрове до камери № 2 (по вул. Парниковая ж/м “Чорноморка”) в Овідіопольському районі Одеської області на території Таїровської громади», яка успішно пройшла відбір (далі за текстом - Проект).    Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України на засіданні Групи управління і підтримки проєктів «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України» та «Програма з відновлення України», розглянуло на відповідність додатковим вимогам і особливостям, які встановлені Керівними принципами імплементації програми для Програми з відновлення України, що відповідно до листа Європейського інвестиційного банку застосовуються і для Надзвичайної кредитної програми для відновлення України? тендерну документацію по Проекту Таїровської селищної ради, яку визнано такою, що відповідає умовам Програми.    Таким чином, Таїровською селищною радою було успішно проведено процедуру закупівлі та підписано договір на виконання підрядних робіт, які вже буде розпочато найближчим часом.    Керівництво та виконавчий орган Таїровської селищної ради докладе максимальних зусиль щодо ефективної реалізації Програми в рамках виконання робіт по проекту «Реконструкція каналізаційного колектора від очисних споруд смт. Таїрове до камери № 2 (по вул. Парниковая ж/м “Чорноморка”) в Овідіопольському районі Одеської області на території Таїровської громади».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь