Новини

15 Травня, 2024 р., 11:36
👉 Інформаційні матеріали щодо небезпеки азартних ігор, загроз ігрової залежності, способів запобігання ігровій залежності, контактів закладів, які надають допомогу особам з ігровою залежністю.  
15 Травня, 2024 р., 10:54
"Дія " для аграріїв: саме так називають платформу Державного аграрного реєстру (ДАР) що вже доступна аграріям Таїровської громади. Це стало можливо завдяки участі Таїровської селищної ради у пілотному впровадженні системи.
14 Травня, 2024 р., 14:10
За дорученням секретаря Таїровської селищної ради Олександра Орлова працівниками управління ЖКГ Таїровської селищної ради пройшла щотижнева перевірка виконання ходу робіт в рамках проєкту «Програма з відновлення України» з реконструкції каналізаційного колектору в ж/м Чорноморка.
10 Травня, 2024 р., 13:45
У зв’язку з великою кількістю пожеж у природних екосистемах ДСНС України у Одеській області вкотре наголошують жителям про заборону спалювання сухої рослинності.
08 Травня, 2024 р., 16:45
08.05.2024 р. у приміщені Управління «ЦНАП» Таїровської селищної ради, вперше було подано заяву про реєстрацію шлюбу за допомогою Платформи ДІЯ. Вітаємо Віліна В'ячеславовича та Оксану Олександрівну з одруженням. Бажаємо любові, міцного здоров'я та мирного неба!
08 Травня, 2024 р., 16:20
   08.05.2024 представники ООН в рамках проєкту «Програма з відновлення України» разом з управлінням ЖКГ Таїровської селищної ради провели виїзну робочу нараду на місці реконструкції каналізаційного колектору в ж/м Чорноморка.
07 Травня, 2024 р., 13:01
Сесія розпочалась з підписання меморандуму про співпрацю між Таїровською селищною радою та Військово-медичним центром Південного регіону. Також військові звернулись до керівництва ради та депутатського корпусу з проханням підтримати виділення 4,5 млн. грн. для закупівлі РЕБ, які будуть встановлені на медичний транспорт для евакуації поранених. В рамках угоди, Військово-медичний центр разом з Таїровським КДЦ буде надавати медичні послуги військовим, які потребують лікування й реабілітації та мешканцям Таїровської громади
24 Квітня, 2024 р., 09:46
Управління містобудування, архітектури та землеустрою Таїровської селищної ради (далі-Управління) інформує, рішеннями сесії Таїровської селищної ради:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь