Новини

19 Лютого, 2024 р., 15:27
   Одеська філія Одеського обласного центру зайнятості та Таїровська селищна рада уклали угоду про спільну діяльність..
13 Лютого, 2024 р., 09:10
На порядку денному було розглянуто два питання:
13 Лютого, 2024 р., 09:07
На виконавчому комітеті були розглянуті наступні питання:
05 Лютого, 2024 р., 16:00
Розпорядження селищного голови
18 Січня, 2024 р., 14:49
За підтримки БФ «Карітас Одеса УГКЦ» у партнерстві з МБФ «Карітас України» пропонуємо взяти участь у проєкті «Невідкладна допомога засобами до існування громадам, що постраждали від війни в Україні. Одеса». Заповнення Google-анкети займе у вас приблизно 20 хвилин. Будь ласка, діліться інформацією з іншими про цей проєкт. Звертайтесь за додатковою інформацію, якщо щось незрозуміло, до Управління економічного розвитку Таїровської селищної ради або, зателефонувавши на номер гарячою лінії організації. Критерії відбору  внутрішньо переміщені особи (ВПО)  сім’ї, що приймають ВПО  місцеві мешканці, які прямо чи опосередковано постраждали від війни та тратили джерело доходу  особи, які виїхали з України після 24.02.2022 та повернулися*  домогосподарства з одним головою (зокрема очолювані жінками)  домогосподарства, у яких є особи з інвалідністю або хронічними захворюваннями, що не створює серйозних перешкод для роботи)  багатодітні сім’ї (3 та більше неповнолітніх дітей)  особи віком старші за 50 років (безробітні, не пенсіонери)  особи/домогосподарства з низьким рівнем доходу  особи без досвіду роботи (наприклад, молодь) У межах проєкту планується реалізувати два напрями, нижче наведені переваги кожного з них:  «Гроші за роботу» (Cash-for-Work або Cash-for-Job) Проєкт планує охопити 135 осіб, у тому числі 125 некваліфікованих і 10 кваліфікованих працівників. Згідно з рекомендацією CWG, некваліфіковані працівники отримають загальну виплату в розмірі 8 540 грн, тоді як кваліфіковані – в розмірі 12 200 грн на особу (за один місяць, вказана сума не враховує податки). Крім того, учасникам напряму можуть бути надані базові інструменти/обладнання для виконання призначеної роботи.  Підтримка мікро- та малого бізнесу (інкубація та акселерація). Завдяки активностям з інкубації й акселерації мікробізнесу проєкт має на меті провести навчання для 68 бенефіціарів. У межах цього напряму передбачено навчання, менторський супровід та гранти на започаткування або розвиток бізнесу. Для покращення позитивних економічних та психосоціальних результатів переможцям буде надано 34 бізнес-гранти, максимальна сума кожного гранту складає 187 200 грн (сума розрахована на основі рекомендацій Кластерів з питань продовольчої безпеки та відновлення життєдіяльності та підлягає оподаткуванню), а також буде надано супутні послуги з наставництва. Щоб отримати додаткову інформацію перейдіть за посиланням: https://forms.gle/ttzBXEUx7Bw4tiAn8
17 Січня, 2024 р., 15:40
17 січня 2024 року  в Таїровському ліцеї відбулася зустріч волонтерки Благодійної організації одеського благодійного фонду «Шлях до дому»  Колядюк Світлани з ученицями 9-11 класів. 
17 Січня, 2024 р., 12:34
Керівництво Таїровської ради створює всі умови для надання адміністративних послуг, так нещодавно було відкрито нове комфортне приміщення ЦНАПу, в якому надається більш ніж 290 адміністративних послуг та проводяться регулярні консультації.     Більш того є гаряча лінія ЦНАП, де ви зможете отримати відповідь на ваше запитання не виходячи із дому. Телефон горячої лінії: +380933059177 Як що у Вас є необхідність звернутися до конкретного управління ви можете зателефонувати за номером телефону 0800-75-17-01 після чого наш працівник вас зустріне та проведе до потрібного вам управління.    Також ви можете звернутися до нас за допомогою електронної пошти tairovo.rada@gmail.com або заповнити форму на сайті зворотного зв'язку:  https://tairovska-gromada.gov.ua/feedback/, після чого наші працівники обов'язково з вами зв'яжуться. Додатково ви зможете зв'язатися з нами за допомогою соц.мереж: Фейсбук https://www.facebook.com/tairoverada В телеграм  @tairovskarada Будь ласка, користуйтесь тільки офіційними та перевіреними джерелами Працюємо заради перемоги нашої держави над загарбником.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь