Новини

25 Жовтня, 2021 р., 16:57
   Була заслухана доповідь начальника управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Романа Майбороди щодо готовності комунальних підприємств до осінньо-зимового періоду.    Також було обговорено питання початку опалювального сезону. Як було зазначено в ході апаратної наради, відповідно до протоколу № 13 позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Таїровської селищної ради від 11 жовтня 2021 року необхідно переукласти договір виключно з ГК «Нафтогаз України». Тому найближчим часом будуть перезаключені договори та буде надане тепло.
25 Жовтня, 2021 р., 10:51
Як повідомляє сайт Одеської ОДА за минулу добу на території Одеської області за даними ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України»лабораторно підтверджено методом ПЛР 1262 особи (діти – 42, медпрацівники – 7).
23 Жовтня, 2021 р., 15:13
   Додатково до встановлених вимог протоколу № 9 позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Таїровської селищної ради від 18.10.2021:
22 Жовтня, 2021 р., 13:55
Для підвищення рівня задоволенності фізичних та юридичних осіб якістю адміністративних та інших публічних послуг, які надаються в центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП), була презентована Платформа Дія Центрів з якою Ви можете ознайомитись за наступним посиланням: https://center.diia.gov.ua/
22 Жовтня, 2021 р., 10:33
Зараз ремонтні роботи проходять в смт Таїрове та с. Сухий Лиман.
21 Жовтня, 2021 р., 16:27
Шановні жителі громади. За рахунок коштів, передбачених на розвиток Таїровської громади на вул. Дачній була встановлена дитяча гірка. Ми дякуємо усім, хто приймав участь у її встановленні. Сподіваємось, що вона буде дарувати радість нашим маленьким мешканцям не один рік.
21 Жовтня, 2021 р., 10:19
Як повідомляє сайт Одеської ОДА за минулу добу на території Одеської області за даними ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» лабораторно підтверджено методом ПЛР 1528 осіб (діти – 71, медпрацівники – 13).
20 Жовтня, 2021 р., 13:40
  Завдяки спільній роботі Таїровської селищної ради та Обласної прокуратури було збережено 87 Га землі Таїровської громади і це тільки початок. Зараз Таїровською селищною радою проводиться аудит усіх земельних ділянок громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь