Новини

21 Січня, 2022 р., 19:41
   Як зазначив Петро Лозовий, заступник директора з господарської частини: «Ремонт у спортивній залі зробили за місяць. У цьому приміщенні капітального ремонту ніколи не було. Обсипалась штукатурка, була сирість. Тому я хочу подякувати голову Таїровської селищної ради Тимура Хасаєва та керівництво за те, що допомогли зробити цей ремонт».
20 Січня, 2022 р., 16:52
    На 18 сесії були розглянуті наступні питання: Про затвердження Положення про призначення та виплату стипендій обдарованим і талановитим дітям Таїровської територіальної громади на період 2022-2024 років, про організацію харчування учнів у закладах загальної середньої освіти Таїровської селищної ради, про розробку комплексного плану просторового розвитку території Таїровської територіальної громади, про співфінансування проекту «Будівництво каналізаційних мереж за адресою: с. Лиманка ж/м Чорноморка (Золота Гірка), про забезпечення вивчення, оцінки та громадського обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва між Авангардівською та Таїровською селищними територіальними громадами, про надання згоди на безоплатне прийняття шкільного автобуса, про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва, обслуговування та експлуатації центру безпеки громадян та інші питання.
20 Січня, 2022 р., 12:27
   14 січня в смт. Таїрове відбулося святкування Старого Нового року, або як ще його називають у народі – свято Маланки та Василя. Різдвяні пісні, відомі щедрівки та святковий настрій дарували усім мистецькі колективи Таїровського будинку культури і дозвілля, закликаючи жителів і гостей громади приєднатися до святкування. Також було організовано дегустацію глінтвейну та кулінарне шоу за участю спеціального гостя заходу – блогера Одеський Липован. Завершився захід святковою дискотекою.
18 Січня, 2022 р., 16:17
Порядок денний містив 45 питань серед яких були наступні: питання бюджету, надання матеріальної допомоги, затвердження програм, опіки, надання житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб та інші. Членами виконавчого комітету було підтримано 43 питання з порядку денного.
14 Січня, 2022 р., 11:09
   Свято-Покровський храм, що в Таїрове, отримав у подарунок від мецената Андрія Любова унікальну старовинну ікону XVII століття.                                    
12 Січня, 2022 р., 16:27
  Це  зручний сервіс, який дає можливість оперативно онлайн подати пакет документів для безоплатного отримання технічних та інших засобів реабілітації (далі-ТЗР).
12 Січня, 2022 р., 10:13
Як повідомляє сайт Одеської ОДА за минулу добу на території Одеської області за даними ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» проведено 1539 ПЛР-досліджень та 153 дослідження методом ІФА на виявлення коронавірусу SARS-CoV-2.
12 Січня, 2022 р., 08:33
     Як зазначив громадський активіст житлового масиву «Радужний» Олександр: «Хотів би висловити подяку безпосередньо керівництву Таїровської селищної ради за те, що вони допомогли нам закрити незаконні торгові точки. На даний момент вони вже не працюють, це дуже велике зрушення. Але, на жаль, це все не закінчено, хотілося би надалі побачити, щоб ці автомобілі поїхали – своїм ходом чи не своїм ходом, це вже не мені судити. Стихійна торгівля була - це неправильно, бо дуже велика антисанітарія, люди скаржаться. Тому хотілося б ще раз висловити свою подяку в особі активістів за виконану вами роботу».
12 Січня, 2022 р., 08:30
Актуальні питання та відповіді  щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування за наступними посиланнями:
11 Січня, 2022 р., 18:54
Таїровська селищна рада запрошує маленьких мешканців на свято "Святкуймо Старий Новий рік". До нас у гості приїдуть казкові персонажі на чолі з Дідом Морозом. Діти візьмуть участь у розважальній програмі, будуть співати, танцювати і веселитися разом із батьками. Всі від Діда Мороза отримають солодощі. Свято відбудеться 15 січня, в суботу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь