Про заходи з попередження правопорушень

Дата: 04.10.2022 09:30
Кількість переглядів: 243

   26 прикордонний загін, як і інші органи охорони державного кордону Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України, здійснює системні заходи протидії порушенням законодавства України з прикордонних питань в умовах правового режиму воєнного стану.

   Станом на 30.08.2022 року підрозділами охорони державного кордону Південного регіонального управління виявлено 17 948 осіб (порушників та потенційних порушників законодавства), припинено 1454 адміністративних правопорушення, пов’язаних з незаконним перетинанням державного кордону, до контрольованих прикордонних районів не пропущено 14 951 потенційного ухилянта, направлено за підслідністю 344 повідомлення про виявлені кримінальні правопорушення. За інформацією оперативних підрозділів розпочато 220 досудових розслідувань, засуджено 6 громадян – організаторів незаконного переправлення осіб через державний кордон.

   Окремої уваги заслуговує обстановка, що склалась на транзитній ділянці автомобільної дороги М15 Одеса – Рені. Особи, використовуючи «транзитний» режим функціонування цього відрізку дороги, намагаються незаконно потрапити до Республіки Молдова з подальшим зверненням про визнання їх біженцями або особами, які потребують додаткового захисту (650 осіб).
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь