Пошук

Новини

24 Січня, 2022 р., 13:50
   Завдяки наполегливій роботі відділу соціального захисту та охорони здоров’я населення Управління гуманітарної політики Таїровська селищна рада першою в Одеській області отримала субвенцію з Державного бюджету України у розмірі 480 000 грн. для придбання у комунальну власність житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб відповідно до постанови КМУ № 769.
24 Січня, 2022 р., 13:12
24 січня 2020 року не стало Хасаєва Хасана Гаруновича – голови Таїровської селищної ради.
24 Січня, 2022 р., 10:33
Як повідомляє сайт Одеської ОДА за минулу добу на території Одеської області за даними ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» проведено 1259 ПЛР-досліджень та 143 дослідження методом ІФА на виявлення коронавірусу SARS-CoV-2.
24 Січня, 2022 р., 08:39
Як повідомляє служба автомобільних доріг в Одеській області за інформацією Гідрометцентру Чорного та Азовского морів з 11:00 ранку 24 січня у центральній частині Одеської області пройдуть опади у вигляді снігу. Від 20:00 очікується сніг по всій території області. Можлива хуртовина. Пориви вітру вранці та вдень сягатимуть до 17м/с.
22 Січня, 2022 р., 15:05
  Керівництво Таїровської селищної ради вітає Вас зі святом Дня Соборності України! Щороку 22 січня українці відзначають День Соборності. Цього дня у 1919 році, з проголошенням Акту Злуки Української та Західноукраїнської Народних Республік, відбулося символічне об’єднання Українських земель в одній державі. Адже саме в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти величної мети – сильної й високорозвиненої, духовно багатої, вільної й демократичної, європейської України.
21 Січня, 2022 р., 19:41
   Як зазначив Петро Лозовий, заступник директора з господарської частини: «Ремонт у спортивній залі зробили за місяць. У цьому приміщенні капітального ремонту ніколи не було. Обсипалась штукатурка, була сирість. Тому я хочу подякувати голову Таїровської селищної ради Тимура Хасаєва та керівництво за те, що допомогли зробити цей ремонт».
20 Січня, 2022 р., 16:52
    На 18 сесії були розглянуті наступні питання: Про затвердження Положення про призначення та виплату стипендій обдарованим і талановитим дітям Таїровської територіальної громади на період 2022-2024 років, про організацію харчування учнів у закладах загальної середньої освіти Таїровської селищної ради, про розробку комплексного плану просторового розвитку території Таїровської територіальної громади, про співфінансування проекту «Будівництво каналізаційних мереж за адресою: с. Лиманка ж/м Чорноморка (Золота Гірка), про забезпечення вивчення, оцінки та громадського обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва між Авангардівською та Таїровською селищними територіальними громадами, про надання згоди на безоплатне прийняття шкільного автобуса, про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва, обслуговування та експлуатації центру безпеки громадян та інші питання.
20 Січня, 2022 р., 12:27
   14 січня в смт. Таїрове відбулося святкування Старого Нового року, або як ще його називають у народі – свято Маланки та Василя. Різдвяні пісні, відомі щедрівки та святковий настрій дарували усім мистецькі колективи Таїровського будинку культури і дозвілля, закликаючи жителів і гостей громади приєднатися до святкування. Також було організовано дегустацію глінтвейну та кулінарне шоу за участю спеціального гостя заходу – блогера Одеський Липован. Завершився захід святковою дискотекою.
18 Січня, 2022 р., 16:17
Порядок денний містив 45 питань серед яких були наступні: питання бюджету, надання матеріальної допомоги, затвердження програм, опіки, надання житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб та інші. Членами виконавчого комітету було підтримано 43 питання з порядку денного.
14 Січня, 2022 р., 11:09
   Свято-Покровський храм, що в Таїрове, отримав у подарунок від мецената Андрія Любова унікальну старовинну ікону XVII століття.                                    

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь