Оголошення

10 Квітня, 2023 р., 12:25
  14 квітня о 14-30 представниками міжнародного комітету IRC буде проведений захід для дітей віком від 2 до 6 років в ігровому форматі
22 Березня, 2023 р., 15:35
Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів Таїровської селищної “Про встановлення податку на  нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Таїровської селищної ради Одеського району Одеської області”, «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Таїровської селищної ради»".
09 Березня, 2023 р., 13:12
Головне управління ДПС в Одеській області інформує, що Податковим кодексом України (зі змінами та доповненнями, далі – ПКУ) передбачено, що податкову декларацію про майновий стан і доходи (далі – податкова декларація) подають:
02 Березня, 2023 р., 12:43
До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) надійшло повідомлення від 17 лютого 2023 року No 2023.0797-fup 7, стосовно виявлення перевищення допустимого рівня Кадмію у рисі для ризотто, що експортувався з Італії (виробник: Sapori Nostrani di Giorgio Turco, Italy; трейдер: WB Polska Sp. z o.o., Poland) до України (одержувач: ТзОВ «БЮРО ВИН», вул. Мечникова, 9, м. Київ, 01021) (додається). Невідповідний харчовий продукт може нанести шкоду здоров’ю споживача (Кадмій і його сполуки є надзвичайно токсичними, навіть, у незначних концентраціях. Має властивість накопичуватись в організмах і екосистемах. Вдихання кадмієвого пилу швидко призводить до захворювань, часто смертельних, дихальних шляхів і нирок (найчастіше — ниркова недостатність). Поглинення будь-якої значної кількості кадмію викликає негайне ураження печінки і нирок. Сполуки, що містять кадмій, є також канцерогенними).  
24 Лютого, 2023 р., 11:39
До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) надійшло повідомлення від 08 лютого 2023 року No 2023.0841-fup 4, стосовно виявлення Listeria monocytogenes в сирах (Гаперон) з пастеризованого молока, що експортувались з Франції (виробник: SOCIETE LAITIERE DE VICHY, France; експортер: Thomas Export SA, France) до України (одержувач: ТзОВ «ТД Гурмандіз», вул. Костянтинівська, 72, м. Київ, 04080) (додається). Невідповідний харчовий продукт може нанести шкоду здоров’ю споживача (Listeria monocytogenes – бактерії, що широко розповсюджені у природі та спричиняють виникнення інфекційного захворювання лістеріоз. Хвороба характеризується ураженням центральної нервової системи, септичними проявами, абортами, маститами або перебігає у формі безсимптомного носійства. За першими симптомами вона схожа на харчове отруєння. У випадку прогресування хвороби страждає центральна нервова система (головний мозок). Для літніх людей, осіб із ослабленим імунітетом, маленьких дітей та вагітних жінок наслідки можуть бути летальними. Тому важливо звернутись до лікаря, якщо у вас з’явилися ознаки харчового отруєння: слабкість, озноб, підвищена температура, діарея, блювота. Іншою формою хвороби може бути ангінозно-септична, яка нагадує ангіну. У разі ураження нервової системи з’являються ознаки менінгіту, менінгоенцефаліту або абсцесу мозку. На щастя, сприйнятливість до лістерій у людей невисока. Людська імунна система вміє боротися з цими бактеріями, не допускаючи розвитку хвороби. Захворювання в основному вражає людей зі зниженим імунітетом. Це
24 Лютого, 2023 р., 10:12
22 грудня 2022 року було прийняте рішення Таїровської селищної ради № 490-VIII «Про внесення змін до рішення виконкому Таїровської селищної ради від 22.10.2004 року №197 « Про затвердження назви вулицям в зв’язку з перейменуванням деяких вулиць в житлових масив с. Мізікевича та за межами населених пунктів», відповідно до якого в селі Лиманка:
23 Лютого, 2023 р., 14:12
ЗМІНИЛИСЯ ЖИТТЄВІ ОБСТАВИНИ – ПОІНФОРМУЙ. ПАМ’ЯТКА ДЛЯ СУБСИДІАНТА

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь