Оголошення

21 Лютого, 2023 р., 13:34
До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів
15 Лютого, 2023 р., 09:04
Шановні мешканці громади! Нагадуємо, що Таїровською селищною радою  прийняті повноваження по здійсненню державного контролю за використанням та охороною земель. В результаті проведення  чергових заходів щодо перевірки додержання норм земельного законодавства на території Таїровської селищної ради встановлені ознаки самовільного зайняття земель комунальної власності землевласниками та землекористувачами  земельних ділянок  по вул. Новоросійська, ж/м «Чорноморка».  На виклик до Таїровської селищної ради  для надання пояснень щодо порушення земельного законодавства вказані особи не з’явились, не зважаючи на попереднє їх повідомлення рекомендованими листами.
03 Лютого, 2023 р., 15:17
Шановні мешканці громади! Нагадуємо, що Таїровською селищною радою  прийняті повноваження по здійсненню державного контролю за використанням та охороною земель. В результаті проведення  чергових заходів щодо перевірки додержання норм земельного законодавства на території Таїровської селищної ради встановлені ознаки самовільного зайняття земель комунальної власності землевласниками та землекористувачами  земельних ділянок  по вул. Новоросійська, ж/м «Чорноморка».  На виклик до Таїровської селищної ради  для надання пояснень щодо порушення земельного законодавства вказані особи не з’явились, не зважаючи на попереднє їх повідомлення рекомендованими листами.
20 Грудня, 2022 р., 14:48
На виконання листа ДПСС від 14.12.2022 № 11.1.3-20/20297 Щодо повідомлення RASFF № 2022.6977- fup 5», стосовно виявлення Salmonella enteritidis у заморожених сирих y курячих смужках, що експортувались з Польщі
13 Грудня, 2022 р., 15:58
----------------------- Page 1-----------------------

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь