Оголошення

29 Червня, 2023 р., 08:48
Відповідно до Указу Президента України від 27.03.1998 №222/98 “Про заходи щодо підтримки індивідуального житлового будівництва на селі” та Указу Президента України від 15.07.2002 “Про першочергові заходи щодо підтримки розвитку соціальної сфери села” Постанови Кабінету Міністрів України від 05.10.1998 №1597 “Про затвердження Правил надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі” та інших законодавчих актів з 1998 року у всіх областях України були створені Фонди підтримки індивідуального житлового будівництва на селі для реалізації державного завдання - поліпшення житлових умов сільських мешканців України через державну програму “Державне пільгове кредитування індивідуальних сільських забудовників на будівництво, (реконструкцію) та придбання житла” на регіональному рівні через програму “Власний дім”.
28 Червня, 2023 р., 12:04
ПОВІДОМЛЕННЯ
02 Червня, 2023 р., 15:32
   Відповідно до ч.9 статті 10 ЗУ «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» Таїровською селищною радою було прийнято на зберігання протоколи зборів співвласників багатоквартирних будинків за адресою: 67804, Одеська обл.. Одеський р-н., с. Лиманка, ж/м Ульянівка, масив Радужний буд. №№ 12, 13, 14, 16/1, 16/2, 16/3, 16/4, 17, 18, 19/1, 19/2 , 19/3, 19/4,.    На порядку денному зборів було висунуто два питання: 1. Обрання уповноваженої особи співвласників. 2. Визначення управителем ТОВ «ЖК Радужний», затвердження умов договору з управителем.    Згідно наданих протоколів по кожному, вищезазначеному будинку було обрано уповноважену особу та визначено управителем ТОВ «ЖК Радужний».
05 Травня, 2023 р., 15:07
З 01.05.2023 в ж/м Совіньйон будуть проводитись роботи по демонтажу лічильників природного газу споживачів на періодичну повірку, також буде проводитись технічне обслуговування газового обладнання згідно договорів, укладених зі споживачами. Зазначимо, щі згідно п.3 глави 8 розділу Х Кодексу ГРС, побутовий споживач зобов’язаний забезпечити доступ представникам Оператора ГРМ після пред’явлення ними службових посвідчень для проведення робіт з демонтажу лічильника на перевірку (або його перевірки на місце встановлення). У разі відмови в доступі до лічильників газу споживачам буде змінено режим нарахування об’ємів природного газу відповідно до вимог Кодексу газорозподільних систем. Також просимо Вашого сприяння у здійснені робіт по технічному обслуговуванню, демонтажу та монтажу лічильників газу.
02 Травня, 2023 р., 15:11
У зв’язку з повномасштабним вторгненням Російської Федерації в Україну постало питання щодо перейменування вулиць, пов’язаних з країною-агресором. Таким чином з метою забезпечення гласності, відкритості та прозорості діяльності селищної  ради, врахування громадської думки під час прийняття важливих рішень проведено громадське обговорення щодо перейменування вулиць населених пунктів Таїровської територіальної громади.  Відповідний перелік вулиць і провулків Таїровської територіальної громади, запропонований комісією з питань найменування, перейменування, унормування назв географічних об’єктів та об’єктів топоніміки населених пунктів Таїровської територіальної громади було винесено на громадське обговорення.
25 Квітня, 2023 р., 15:21
Відповідно до ст. 1 Закону України «Про протидію домашньому насильству»
18 Квітня, 2023 р., 11:50
Весняна ревізія бджолосімей також проводиться для визначення стану кожної сім'ї та підбору оптимальних методів вирішення виявлених проблем. Весняна ревізія бджіл допомагає визначити: » кількісні та якісні характеристики кормів; - силу бджолосім'ї; » стан матки та розплоду,наявністьзасіву; . загальний санітарно-гігієнічний стан гнізда. Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства від 19.02.2021 Х» 338 «Про деякі питання у сфері бджільництва», затверджено План породного районування бджіл, Порядок видачі ветеринарно-санітарного паспорта пасіки, Порядок реєстрації пасіки, Інструкцію з профілактики та встановлення факту отруєння бджіл засобами захисту рослин. Згідно Порядку видачі ветеринарно-санітарного паспорта пасіки щорічно до 15 травня проводиться весняний облік пасік, результати здійснення ветеринарносанітарних заходів вносяться в додаток паспорта пасіки посадовою особою територіального органу компетентного органу.. Під час здійснення весняноїревізії фахівець проводить клінічний огляд бджолосімей, відбирає патологічний матеріал (підмор бджіл та розплід) для проведення лабораторних досліджень на інфекційні та інвазійні захворювання, а саме: американський та європейський гнильці, нозематоз, варроатоз та акарапідоз. За результатом клінічного огляду та лабораторних досліджень вносяться відомості у паспорт пасіки та засвідчується її ветеринарно-санітарний стан. Під час проведення весняної ревізії зареєстрованих пасік проводиться клінічний огляд 1096 наявних бджолосімей, від яких відбирається патологічний матеріал для проведення лабораторного дослідження на, нозематоз, акарапідоз бджіл та 196 на Європейський та Американський гнильці. В разі виникнення питань та для надання консультативної допомоги звертатись до районної державної лікарні ветеринарної медицини.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь