Новини

24 Квітня, 2024 р., 09:46
Управління містобудування, архітектури та землеустрою Таїровської селищної ради (далі-Управління) інформує, рішеннями сесії Таїровської селищної ради:
11 Квітня, 2024 р., 11:36
Шановні мешканці Таїровської громади 12 квітня 2024 року на території Таїровської громади проходитиме День благоустрою в рамках акції «За чисте довкілля». Запрошуємо всіх мешканців території громади, підприємства, установи, організації всіх форм власності взяти активну участь у проведенні Дня довкілля, що буде вагомим внеском у справу збереження навколишнього середовища, попередження його забруднення, підтримання порядку та підвищення естетичного та санітарного стану довкілля. Кожен мешканець зможе взяти участь та навести порядок біля свого будинку чи на прилеглій території. Просимо усіх небайдужих мешканців громади взяти участь у прибиранні своєї прибудинкової території.
03 Квітня, 2024 р., 14:16
 40% придбаного товару українського виробництва повертається у бюджет. Купуючи українське, ти платиш заробітну плату всім, хто створював цей продукт.З податків на заробітну плату йдуть відрахування на пенсію. Ти допомагаєш створювати нові робочі місця Заміщення імпортних товарів потенційно збільшить фонд заробітної плати на 40 млрд. грн на рік. 25% від вартості українських товарів йдуть на податки і платежі до Пенсійного Фонду, а отже більше грошей матимемо на утримання армії, пенсії, дороги тощо.
09 Березня, 2024 р., 11:18
   Ведучі ознайомили ліцеїстів із творчим спадком Т.Г.Шевченка. Ткаченко Катерина підготувала епізод з поеми Т.Г.Шевченка "Катерина".    Бібліотекарі провели вікторину з учнями. Крім цього був проведений огляд книжкової виставки "Слава Шевченкова - слава України".    Дуже вдячні працівникам КЗ "Центр культури та дозвілля" за організацію й музичний супровід заходу. Все буде Україна!
09 Березня, 2024 р., 11:16
   Шевченко – творець в українській літературі та в духовному житті України могутнього національного духу. Його творчість стала символом боротьби за українську державність, волю та незалежність. Поетична спадщина Кобзаря – це понад 240 творів, які перекладені понад ста мовами світу. Тарас Шевченко був і талановитим художником. Він створив понад 1300 картин. 1384 – стільки пам’ятників Тарасові Шевченку встановлено в світі. Великий Кобзар став знаковою особистістю не лише української, а й світової літератури, здобувши право на безсмертя. Поезія Тараса Шевченка, всупереч численним заборонам, стала нетлінною та важливою частиною духовної єдності Українського народу
08 Березня, 2024 р., 11:39
   Після початку повномасштабного вторгнення кількість жінок, які стали на захист Батьківщини та долучились до українського війська, зросла на 40%.    Якщо раніше жінки могли проходити службу на посадах переважно медичних спеціальностей, діловодів і кухарів, то зараз українки на рівні з чоловіками борються з російськими загарбниками на передовій. Бо тільки разом ми можемо зупинити ворога.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь