Новини

03 Грудня, 2021 р., 10:49
Отримання державних послуг має бути простим та зручним — особливо якщо йдеться про соціальні послуги. Тепер не обов'язково ходити в держоргани, щоб дізнатися, як отримати соціальні виплати. Це підкаже Гід із державних послуг.   Посилання на гід (натисніть)
03 Грудня, 2021 р., 10:00
   Завдяки всебічній підтримці народного депутата України Сергія Колібошина, Таїровська громада нарешті отримала довгоочікуваний поліцейський автомобіль.
03 Грудня, 2021 р., 09:32
За повідомленням сайту Одеської ОДА за минулу добу на території Одеської області за даними ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» лабораторно підтверджено 862 особи (діти – 34, медпрацівники – 2).
30 Листопада, 2021 р., 13:59
Зараз розпочато громадське обговорення щодо врахування громадської думки про затвердження Таїровською селищною радою туристичного логотипа нашої громади. Будь ласка, беріть участь в онлайн опитуванні. Для нас дуже важлива ваша думка. Дякуємо за увагу. Для того, щоб проголосувати перейдіть за посиланням.
30 Листопада, 2021 р., 12:32
   Була заслухана доповідь начальника управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Романа Майбороди щодо аналізу доцільності реалізації інфраструктурних та екологічних проектів. Також була заслухана доповідь начальника управління містобудування, архітектури та землеустрою Надії Казанцевої стосовно аналізу доцільності реалізації архітектурних, інфраструктурних та екологічних проектів.
30 Листопада, 2021 р., 09:49
Як повідомляє сайт Одеської ОДА за минулу добу на території Одеської області за даними ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» лабораторно підтверджено 367 осіб (діти – 34, медпрацівники – 11).
29 Листопада, 2021 р., 16:42
В Таїровській селищній раді сьогодні відбулась позачергова 16 сесія, на якій розглянуто 1 питання: «Про надання згоди на придбання в комунальну власність Таїровської територіальної громади житлового приміщення для створення фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб».  За більш детальною інформацією звертайтесь до офіційного сайту Таїровської селищної ради https://tairovska-gromada.gov.ua/news/1637935822/
26 Листопада, 2021 р., 10:23
На виїзній нараді взяли участь 40 мешканців. З мешканцями громади були обговорені наступні питання:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь