Оголошення

25 Лютого, 2021 р., 15:00
Таїровська селищна рада доводить до відома про необхідність розгляду розрахунків тарифів органами місцевого самоврядування на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги з постачання теплової енергії, постачання гарячої води, централізованого водопостачання, централізованого водовідведення, поводження з побутовими відходами (крім послуг із постачання та розподілу природного газу, постачання та розподілу електричної енергії) і поширюється на всіх суб’єктів господарювання незалежно від форм власності, що надають (або мають намір надавати) комунальні послуги на території Таїровської селищної ради Одеського району Одеської області для подальшого встановлення тарифів відповідно до повноважень, наданих Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про теплопостачання», «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», «Про житлово-комунальні послуги», згідно затвердженого наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 12 вересня 2018 року № 239 «Порядок розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення».
10 Лютого, 2021 р., 16:05
15.02.2021 р. у приміщенні ЦНАП Таїровської селищної ради буде проводитися прийом громадян фахівцями Овідіопольської районної філії Одеського обласного центру зайнятості з питань працевлаштування та соціальних послуг.
02 Лютого, 2021 р., 16:26
Відділ «ЦНАП» Таїровської селищної ради (каб. № 3) надає послуги з:
02 Лютого, 2021 р., 15:16
У період карантину подання документів для зарахування у перший клас можна здійснити такими способами :
10 Листопада, 2020 р., 10:37
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту управління гуманітарної політики Таїровської селищної ради інформує, що з 1 по 30 листопада  в українській Вікіпедії проходитиме Конкурс наукових фотографій  та зображень, приурочений до Всесвітнього дня науки в ім’я миру та розвитку, який відзначають 10 листопада.
10 Листопада, 2020 р., 10:32
Міністерством молоді та спорту України оголошено конкурс на участь у Програмі стажування молоді в Апараті Верховної Ради України у 2021 році.
10 Листопада, 2020 р., 10:23
Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту управління гуманітарної політики Таїровської селищної ради інформує, що «Благодійний фонд «Наш слід» проводить 15 листопада Міжнародний дистанційний фестиваль-конкурс мистецтв «Зоряна брама» та 23 грудня 2020 року — Всеукраїнський дистанційний літературний конкурс «Талановитий Я». Заходи проводяться в режимі онлайн. Метою конкурсів є пошук і підтримка обдарованих дітей та молоді. До участі у конкурсі запрошуються учні закладів освіти. Детальна інформація за тел.: (044) 227-39-01, на сайті: nashsled.com.ua
02 Жовтня, 2020 р., 12:48
Таїровська селищна рада Овідіопольського району Одеської області
01 Жовтня, 2020 р., 11:26
Ухвалою Одеського окружного адміністративного  суду від 04.08.2020 р. у справі №420/3134/19 відкрито провадження за позовом Котович Тетяни Георгіївни, Мірошниченко Лариси Василівни до Виконавчого комітету Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Громадська організація «Громада Совіньйону за права», Гладун Анатолій Іванович, Лесік Володимир Дмитрович, Колібабчук Сергій Євгенович, Левенець-Обухова Тетяна Володимирівна, Білізніченко Сергій Костянтинович, Білізніченко Наталія Іванівна Мірошниченко Лариса Василівна, Новиков Юрій Карпович, Захарова Тетяна Ратмирівна, Захаров Андрій Вікторович, Михайленко Ігор Вікторович, Мартинович Лариса Ярославівна, Марочкін Ратмир Михайлович, Чебан Євген Олександрович, Куземко Тетяна Едуардівна, Куземко Юрій Валентинович, Діденко Юрій Григорович, Бєлікова Алла Андріївна, Ясинська Алла Михайлівна, Ясинський Олександр Миколайович, Шевченко Микола Володимирович, Могилевська Ганна Юріївна, Тітаренко Олена Геннадіївна, Чернова Олена Володимирівна, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача ТОВ «КОМУНСЕРВІС» про визнання протиправним та нечинним рішення Виконавчого комітету Таїровської селищної ради від 26 квітня 2019 року з моменту його прийняття.
24 Вересня, 2020 р., 18:30
ІНФОРМАЦІЯ

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь