Пошук

Відділ соціального захисту та охорони здоров'я населення

12 Березня, 2022 р., 08:52
Повідомляємо, що з понеділка 14 березня 2022 року ТИМЧАСОВО перестають курсувати соціальні маршрути. 
09 Березня, 2022 р., 11:50
У зв’язку із надходженням великої кількості запитів щодо волонтерських штабів з койко-місцями, які приймають переселенців безкоштовно на ночліг в умовах воєнного стану, повідомляємо наступну інформацію, яка надана
07 Березня, 2022 р., 11:23
Уряд ухвалив  альтернативні способи виплати пенсій та грошових допомог під час воєнного стану на випадок збоїв у роботі тої чи іншої банківської установи, а також для переміщених осіб, які отримують пенсію через поштового оператора. Вони дозволять забезпечити безперебійність у здійсненні виплат пенсій та соціальних допомог.
23 Лютого, 2022 р., 16:12
22 лютого 2022 року. Держава повинна створити систему виявлення кожної родини, яка може потребувати послугу раннього втручання, дійти до неї, оцінити потреби та запропонувати допомогу. Про це Міністр соціальної політики України Марина Лазебна заявила під час  засідання Національної ради з питань раннього втручання.
03 Лютого, 2022 р., 12:32
 Бустер — для людей, які отримали базовий курс щеплення 6–9 місяців тому і яким необхідно поновити захист від COVID-19. Додаткова доза — для людей, у яких ослаблений імунітет через важкі хвороби. Її роблять через 28 днів — 3 місяці після основного курсу щеплень. Бустер подовжує дію COVID-сертифікату, а додаткова доза — ні. Ще більше відмінностей — в інфографіці  Вакцинація рятує життя. Захистіть себе від важкого перебігу та смерті від COVID-19. Запишіться на вакцинацію.
03 Лютого, 2022 р., 11:49
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 05.09.2007 № 1087 (зі змінами) в Україні було створено Міжвідомчу раду з питань сім'ї, ґендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми.
03 Лютого, 2022 р., 11:40
«Довідник безбар’єрності» заговорив українською жестовою мовою, він трансформувався у безбар’єрний - з’явилася функція перекладу на українську жестову мову.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь