Новини

20 Жовтня, 2021 р., 16:00
З правом громадян на своєчасність призначення та виплату державних соціальних допомог в умовах реформи системи соціального захисту населення Ви можете ознайомитись за наступним посиланням: 
27 Вересня, 2021 р., 16:35
   Як зазначила начальник відділу «ЦНАП» Олена Степська: «Оскільки робота працівників ЦНАП - це постійний контакт із громадянами, який може призвести до зараження самих працівників чи поширенню ними інфекційних хвороб, то питання профілактичного щеплення проти COVID-19 є критично важливе для стримування пандемії у поєднанні з ефективними застережними заходами».
24 Вересня, 2021 р., 20:00
   23 вересня 2021 року заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Баранов А.В. та начальник відділу «ЦНАП» Таїровської селищної ради Степська О.В. взяли участь в заході, який відбувся у форматі круглого столу «Електронні послуги. Дія. ЦНАП».
16 Вересня, 2021 р., 15:06
   Відповідно до підписаної угоди про співпрацю між Таїровською селищною радою та відділом обслуговування громадян № 12 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області, працівниками Пенсійного фонду 16 вересня 2021 року були надані консультації громадянам у приміщенні «ЦНАП» Таїровської селищної ради.
15 Вересня, 2021 р., 16:45
  15 вересня 2021 року адміністраторами відділу «ЦНАП» та працівниками відділу зв’язків з громадськістю Управління організаційної роботи та зв’язків з громадськістю Таїровської селищної ради було прийнято участь у онлайн-вебінарі «Виконання ОМС заходу проєкту інформатизації, зокрема у складі об'єкту будівництва». Організатор - Міністерство цифрової трансформації України.
10 Вересня, 2021 р., 15:27
Шановні мешканці Таїровської територіальної громади, відтепер сплатити місцеві податки та збори (податок на земельну ділянку, податок на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки власниками фізичними та юридичними особами, орендну плату та ін.) можна через термінал, який знаходиться у приміщенні відділу «ЦНАП» Таїровської селищної ради.
09 Вересня, 2021 р., 12:33
   07.09.2021 року представниками Таїровського КДЦ для працівників відділу «Центр надання адміністративних послуг» Таїровської селищної ради, проведено лекцію на тему: «Актуальні питання щодо безпечності та необхідності вакцинації від COVID-19».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь