Прозорість і підзвітність

Дата: 12.06.2024 12:14
Кількість переглядів: 63

#Прозорістьіпідзвітність

«У нашій країні йде війна, і завдання влади - чітко розставляти пріоритети. Допомога військовим задля Перемоги - це найголовніше», - акцентував під час доповіді на засіданні обласної робочої групи «Прозорість і підзвітність» начальник Одеської РВА Олександр Гринчак.

Суспільний резонанс – це рух уперед, який вчасно привертає увагу до болючих проблем суспільства. Проведення «сумнівних» тендерів деякими громадами Одеського району під час війни – саме таке резонансне питання, в якому розбирались під час заходу.

Дякуючи ініціативі очільника Одеської ОВА Олега Кіпера та його заступника Сергія Кропиви, до обговорення залучили представників прокуратури, територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області, Департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської ОВА та інших експертів.

Завдяки конструктивному діалогу вдалося зекономити майже 10 мільйонів гривень коштів місцевих бюджетів громад Одеського району.

За результатами обговорення та надання методичних рекомендацій:

Одеська міська громада відмінила закупівлю на суму 9 мільйонів.

Теплодарська міська громада зменшила суму закупівлі на 300 тисяч.

Голова Южненської громади особисто пообіцяв розірвати договір на фінансування установи через непершочерговість її діяльності під час війни.

«Пріоритети витрачання коштів незмінні. Це – підтримка ЗСУ та цивільного захисту, стабільне функціонування критичної інфраструктури, освітньої сфери, охорони здоров’я та соціального захисту, – наголошує Олександр Гринчак.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь