23 жовтня 2023 р. з рабочим візитом Таїровську селищну раду відвідало керівництво Одеської районної військової адміністрації.

Дата: 24.10.2023 14:39
Кількість переглядів: 220

  Начальник Одеської районної військової адміністрації Одеської області Гринчак Олександр Васильович та заступник начальника Вишнякова Алла Михайлівна зустрілись з Таїровським селищним головою Тимуром Хасаєвим.

  Під час зустрічі з селищним головою Тимуром Хасаєвим обговорили проблемні для Таїровської громади питання: відновлення будівництва дитячого садку; початок будівництва школи в житловому масиві Радужний; закінчення обладнання бомбосховищ в Таїровській громаді; будівництво соціальної інфраструктури для мешканців громади.

   З огляду на те, що Таїровською громадою заплановано проведення ремонтних робіт з відновлення громади, Олександр Гринчак вкотре підкреслив необхідність посилення контролю та прозорості за використанням бюджетних коштів. Він наголосив, що за ініціативи начальника Одеської ОВА Олега Кіпера при Одеській ОВА робочу групу «Прозорість та підзвітність», що займається моніторингом доцільності використання коштів та дотриманням законності усіх тендерних процедур.

   Також начальник Одеської РВА Олександр Гринчак акцентував увагу на тому, що громаді потрібно зосередити увагу на зимовій підтримці вразливих груп населення і забезпечити комфорт та безпеку громадян під час опалювального сезону.

   В ході візиту заступниця очільника Одеського району Алла Вишнякова оглянула усі заклади освіти, дитячий садок, КДЦ, СК «Таїрове» та інші заклади критичної інфраструктури Таїровської селищної громади. Алла Михайлівна поспілкувалась з керівництвом та персоналом цих закладів та обговорила основні напрямки подальшої співпраці.

  Як зазначив Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв: «Дякую керівництву Одеської районної військової адміністрації за цей візит. Ми змогли обговорити низку важливих питань, ви змогли побачити те, що ми встигли зробити та що потрібно зробити. Я сподіваюсь й на далі на плідну співпрацю».
Фото без опису
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь