Шановна Таїровська Громада. Таїровський консультативно-діагностичний центр заключив договір з НСЗУ на надання безкоштовної стоматологічної допомоги дорослим та дітям. Безкоштовні послуги, які надаються нашим закладом перелічені нижче.

Дата: 06.09.2023 15:43
Кількість переглядів: 129

Стоматологічна допомога дітям

1. Проведення первинного огляду пацієнта/пацієнтки з оцінкою стану стоматологічного здоров’я відповідно до підходів ВООЗ в рамках ургентної та планової стоматологічної допомоги у дітей. 2. Надання ургентної стоматологічної допомоги дітям. 3. Надання планової стоматологічної допомоги дітям (крім ортодонтичних процедур та протезування). 4. Проведення інструментальних досліджень в рамках стоматологічної допомоги, а також планової допомоги дітям (внутрішньоротова рентгенографія, позаротова рентгенографія). 5. Організація та проведення обов’язкових медичних оглядів учнів загальноосвітніх навчальних закладів, а також дітей до 6 років відповідно до чинного законодавства. 6. Своєчасне знеболення на всіх етапах діагностики та лікування (за винятком загального знеболення) під час надання ургентної стоматологічної допомоги дітям та планової стоматологічної допомоги дітям до 18 років (окрім ортодонтичних процедур та протезування). 7. Надання невідкладної медичної допомоги пацієнту/пацієнтці, виклик бригади екстренної (швидкої) медичної допомоги за потреби та надання невідкладної медичної допомоги до її прибуття. 8. Направлення пацієнта/пацієнтки для отримання спеціалізованої медичної допомоги, інших медичних послуг. 9. Проведення хірургічних втручань під час надання ургентної стоматологічної допомоги дітям.

Стоматологічна допомога дорослим

1. Проведення первинного огляду пацієнта/пацієнтки з оцінкою стану стоматологічного здоров’я відповідно до підходів ВООЗ в рамках ургентної стоматологічної допомоги у дорослих. 2. Надання терапевтичної ургентної стоматологічної допомоги дорослим. 3. Своєчасне знеболення на всіх етапах діагностики та лікування (за винятком загального знеболення) під час надання ургентної стоматологічної допомоги дорослим. 4. Надання невідкладної медичної допомоги пацієнту/пацієнтці, виклик бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги за потреби та надання невідкладної медичної допомоги до її прибуття. 5. Направлення пацієнта/пацієнтки для отримання спеціалізованої медичної допомоги, інших медичних послуг. 6. Проведення хірургічних втручань під час надання ургентної стоматологічної допомоги дорослим. Телефон для запису на прийом -
(066)008-50-54 З повагою, Адміністрація КНП «Таїровський консультативно-діагностичний центр»
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь