ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 14.08.2023 09:27
Кількість переглядів: 89

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань:  Управління гуманітарної політики Таїровської селищної ради Одеського району Одеської області, код ЄДРПОУ 42963923, місцезнаходження замовника - 65496, Одеська обл., Овідіопольський р-н, селище міського типу Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, 27; категорія - органи державної влади (орган законодавчої, органи виконавчої, судової влади), та правоохоронні органи держави, органи влади Автономної Республіки Крим, органи місцевого самоврядування, об’єднання територіальних громад, зазначені у пункті 1 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі»/
  2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015: код 55520000-1 «Кейтерингові послуги» (Послуги з організації харчування учнів 1-4 класів та учнів пільгових категорій закладів освіти Таїровської селищної ради Одеського району Одеської області ДК 021:2015: код 55523100-3 «Послуги з організації шкільного харчування»)
  3. Ідентифікатор закупівлі: — UA-2023-08-11-005885-a
  4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням кількості дітей різних категорій дітей. Поставка харчування (готові страви) в школи здійснюється надавачем послуг спеціалізованим транспортом в транспортній тарі. Харчування постачається та роздається в герметично запакованому одноразовому посуді/тарі (тарілка, контейнер тощо) надавача послуг на умовах, передбачених договором.

Відповідно до норм Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» одноразовий посуд/тара повинен мати дозвіл на його використання для фасування готових страв для харчування населення, в тому числі в шкільних закладах. На підтвердження цієї вимоги учасник повинен надати сканований оригінал висновку санітарно-епідеміологічної експертизи на одноразовий посуд/тару (тарілку, контейнер тощо), виданий уповноваженим на це органом. У разі якщо учасник не є виробником такого посуду/тари та власником такого висновку, учасник повинен надати оригінал гарантійного листа від виробника одноразового посуду/тари про можливість постачання учаснику закупівлі необхідної кількості та відповідної якості одноразового посуду/тари для виконання учасником умов договору про закупівлю послуг. В листі обов'язково зазначити найменування замовника процедури та посилання на закупівлю.

Приготування страв для учнів повинно відбуватися з дотриманням усіх технологічних процесів та санітарних норм згідно з нормативно-технологічною документацією, збірниками рецептур страв для харчування дітей.

Постачання Виконавцем готових страв повинно відбуватися з дотриманням вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів щодо гігієнічних вимог до харчових продуктів на всіх стадіях їх виробництва та обігу, у тому числі з дотриманням вимог законодавства щодо допущення до процесу виробництва та/або обігу харчових продуктів осіб, які мають протипоказання до роботи з харчовими продуктами і присутність яких на робочому місці може спричинити виробництво та/або обіг небезпечних харчових продуктів.

Бракераж страв проводиться у відповідності з діючим положенням про бракераж на підприємствах громадського харчування за участю медичного працівника навчальних закладів.

Виконавець повинен дотримуватися вимог діючого законодавства щодо санітарно-епідеміологічного стану приміщень, де готуються страви, а також вимог законодавства про проходження працівниками санітарного огляду.

Кількість послуг – 1 (одна) послуга.

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля здійснюється відповідно до змін до річного плану.  Затверджено кошторис на 2023 рік, в якому зокрема передбачаються видатки на продукти харчування. Вартість харчування одного учня пільгових категорій повинна відповідати розміру грошової норми згідно рішення Таїровської селищної ради Одеського району Одеської області від 28 липня 2023 року  №665-VIII.

Крім цього з урахуванням вартості послуги (розміру націнки). Ціна послуг з організації харчування має включати в себе витрати на закупку продуктів, приготування, а також витрати на прибирання та миття посуду, тощо.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь