Шановні представники бізнесу Таїровської громади.

Дата: 02.05.2023 12:07
Кількість переглядів: 169

Повідомляємо, що 4 травня о 10:00 в смт Таїрове за адресою вул. 40-річчя Перемоги, 27 відбудеться Координаційна рада з представниками бізнесу. На нараді будуть представлені 2 проекти для підтримки розвитку підприємництва на території Таїровської громади, а саме: громадська спілка “Бізнес інкубатор груп. Україна” запрошує на навчальний онлайн-курс “Розкриття особистого потенціалу” та ознайомлення з програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» яка оголошує запуск грантової програми. (1,5 млн. грн. на розвиток жіночого та сімейного малого та середнього бізнесу). Телефон для довідок: 063-858-18-75.

 

  1. Громадська спілка “Бізнес інкубатор груп. Україна” запрошує на  навчальний онлайн-курс “Розкриття особистого потенціалу”. Дати проведення: 15 - 21 травня 2023 року.

Курс буде цікавим для мешканців громад та ВПО, незалежно від віку та соціального статусу, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які планують працевлаштуватися, змінити професію, набути нових знань і додаткових компетенцій, а також відкрити власну справу.

Під час проходження учасники курсу отримають знання щодо написання резюме та бізнес-планів, особистих або свого майбутнього підприємства, складання бюджетів та заявок на гранти, фінансової та бізнес грамотності. Дізнаються, що таке проєктний менеджмент, маркетинг, особистий бренд та торгова марка, отримають поради від HR-спеціалістів та інше.

Для тих, хто вирішить відкрити власний бізнес або стати самозайнятою особою після проходження навчального курсу будуть організовані індивідуальні консультації та надана технічна допомога від команди та експертів ГС “БІГ.У” щодо відкриття власної справи та налагодження зв'язків з партнерами та клієнтами.

Для участі у навчальному курсі потрібно заповнити онлайн-анкету. Курс буде проведений за допомогою засобів онлайн-зв’язку. Розклад проведення занять буде надісланий до 10 травня відібраним учасникам на електронну пошту, вказану в онлайн-анкеті.

Після закінчення навчання учасники отримають сертифікат про проходження Курсу “Розкриття особистого потенціалу”.

 

  1. Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» оголошує запуск грантової програми. (1,5 млн. грн. на розвиток жіночого та сімейного малого та середнього бізнесу).

Грантовими можливостями можуть скористатися малі та середні сімейні підприємства або бізнеси, власницями або керівницями яких є жінки.

Грантова підтримка надаватиметься на релокацію, відкриття нового напрямку, масштабування бізнесу на території України, вихід на міжнародні ринки, запровадженняінноваційних рішень, оптимізацію бізнес-процесів з метою підвищення ефективності.

Кінцевий термін подачі заявок: 24 липня 2023.

Щоб подати заявку на грант треба:

- Заповнити необхідні документи, які доступні за посиланням: https://bit.ly/41T3eJ0

- В разі додаткових питань, звернутися до команди Grants@CEPUkraine.org із зазначенням RFA-2023-033 в темі електронного листа;

- Вчасно подати заповнені документи через онлайн-платформу https://chemonics.submittable.com/submit
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь