Основні події в Таїровській громаді за тиждень

Дата: 21.04.2023 14:24
Кількість переглядів: 138

- Була проведена апаратна нарада, на якій нагородили вихованців та тренерів СК «Таїрове» за вагомий особистий внесок та високі спортивні результати під час міжнародного футбольного турніру «Daugavpils Cup» в Латвії. Також розглянули питання організації роботи інспекторів з благоустрою та результати роботи адміністративної комісії.  Проведено прибирання території Таїровської громади та кладовищ.

- "Таїровський консультативно-діагностичний центр" проводив виїзний прийом лікарів для мешканців громади. - СК «Таїрове» розпочав чемпіонат «TAIROVE FOOTBALL LEAGUE»!!! в якому беруть участь 38 команд у п’яти вікових категоріях.

- Налагоджена співпраця з міжнародною організацією IRC в Таїровській громаді, де діти змогли отримати соціально - психологічну підтримку.


 - Було проведено засідання виконавчого комітету Таїровської селищної ради, на якому розглянули питання про затвердження Програми цивільного захисту техногенної та пожежної безпеки, затвердження Програми підтримки та інтеграції внутрішньо переміщених осіб, затвердження Комплексної програми розвитку освіти, культури, молоді та спорту, затвердження комплексної програми розвитку житлово-комунального господарства Таїровської територіальної громади.


- Також гуманітарний склад при Таїровській селищній раді отримав допомогу від Одеської обласної та Районної державних адміністрацій у вигляді продуктових наборів.

Разом до перемоги! Все буде Україна!! 
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь