Увага. Оголошення!

Дата: 15.02.2023 09:04
Кількість переглядів: 200

Шановні мешканці громади! Нагадуємо, що Таїровською селищною радою  прийняті повноваження по здійсненню державного контролю за використанням та охороною земель. В результаті проведення  чергових заходів щодо перевірки додержання норм земельного законодавства на території Таїровської селищної ради встановлені ознаки самовільного зайняття земель комунальної власності землевласниками та землекористувачами  земельних ділянок  по вул. Новоросійська, ж/м «Чорноморка».  На виклик до Таїровської селищної ради  для надання пояснень щодо порушення земельного законодавства вказані особи не з’явились, не зважаючи на попереднє їх повідомлення рекомендованими листами.

      Враховуючи наведене, землевласникам/землекористувачам земельних ділянок за адресою: Одеська обл., Одеський район, с. Лиманка, ж/м «Чорноморка» вул. Новоросійська, діл. №№ 131, 132, 133,135, 137, 136, 138, 139,1310,1311, 1312, 1313 необхідно усунути порушення земельного законодавства в частині самовільного зайняття земель комунальної власності та  прибути в ТаЇровську  селищну раду до державного інспектора з контролю за використанням та охороною земель юридичного відділу за адресою: смт. Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, 27, третій поверх  для надання пояснень, щодо виконання вказаних вимог земельного законодавства.

Телефон для зв’язку - +380677471918- Державний інспектор з контролю за використанням та охороною земель юридичного відділу Таїровської селищної ради – Барковський Ігор Анатолійович.
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь