Увага. Оголошення!

Дата: 03.02.2023 15:17
Кількість переглядів: 226

Шановні мешканці громади! Нагадуємо, що Таїровською селищною радою  прийняті повноваження по здійсненню державного контролю за використанням та охороною земель. В результаті проведення  чергових заходів щодо перевірки додержання норм земельного законодавства на території Таїровської селищної ради встановлені ознаки самовільного зайняття земель комунальної власності землевласниками та землекористувачами  земельних ділянок  по вул. Новоросійська, ж/м «Чорноморка».  На виклик до Таїровської селищної ради  для надання пояснень щодо порушення земельного законодавства вказані особи не з’явились, не зважаючи на попереднє їх повідомлення рекомендованими листами.

      Враховуючи наведене, землевласникам/землекористувачам земельних ділянок за адресою: Одеська обл., Одеський район, с. Лиманка, ж/м «Чорноморка» вул. Новоросійська, діл. №№ 131, 132, 133,135, 137, 136, 138, 139,1310,1311, 1312, 1313 необхідно усунути порушення земельного законодавства в частині самовільного зайняття земель комунальної власності та  прибути в ТаЇровську  селищну раду до державного інспектора з контролю за використанням та охороною земель юридичного відділу за адресою: смт. Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, 27, третій поверх  для надання пояснень, щодо виконання вказаних вимог земельного законодавства.

Телефон для зв’язку - +380677471918- Державний інспектор з контролю за використанням та охороною земель юридичного відділу Таїровської селищної ради – Барковський Ігор Анатолійович.
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь