Звіт депутата Стрелі Михайла Івановича за 2022 рік

Дата: 26.01.2023 10:36
Кількість переглядів: 181

                                                                           Звіт

Депутата Таїровської селищної ради VIII скликання Стрелі Михайла Івановича за 2022 рік.

                                                                Шановні виборці!

В своїй депутатській діяльності керуюсь Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні », « Про статус депутатів місцевих рад», «Про звернення громадян», Регламентом роботи Таїровської селищної ради та іншими правовими актами, які регламентують діяльність депутатів місцевих рад.

В Таїровській селищній раді Одеського району Одеської області VIII скликання я входжу до Постійної комісії з питань планування забудови територій, архітектури, містобудування,  земельних правовідносин, екології, охорони навколишнього природного середовища та надзвичайних ситуацій та міжфракційного  депутатського об’єднання « За рівні права та можливості», метою якого є формування політики рівних прав та можливостей жінок, чоловіків і  осіб з інвалідністю в усіх сферах суспільного життя громади.

На засіданнях ради підтримував всі соціальні питання, прийняття Програм розвитку Таїровської громади на 2022-2024 р.р.

Вживав заходи для забезпечення гуманітарної допомоги мешканців на окрузі, декілько раз зміг організувати доставку продовольчих пайків виборцям, що потребують на допомогу.

Допомагав мешканцям багатоповерхових будинків по вулиці Сьомій в облаштуванні «Пункту незламності», який про ініціювали виборці ще за певний період до політичних ініціатив правлячої партії, яка нажаль тільки на словах зробила кроки в цьому напрямку, залишив реалізацію на місцеву владу і навіть мешканців міст та селищ, не надавши жодної допомоги. Незважаючи на обставини, місцева влада та виборці вдало впорались з цією проблемою. Під час повітряної тривоги навіть змогли провести дитяче свято, яке попередньо мало відбуватися на вулиці. Організував виїзний прийом лікарів Таїровського КДЦ,

Вже декілька років йде робота по влаштуванню централізованої каналізації в ж/м Чорноморка, досить великий і вкрай необхідний проект. Майже всіма вулицями вказаного житлового масиву вже прокладено самопливну  каналізацію, залишилось приєднати багатоповерхові будинки по вул. Сьомій та побудувати КНС. Буду наполягати на  продовженні фінансування цього проекту та необхідності завершити всі роботи в наступному році та дати можливість користуватися послугами по водовідведенню, які надасть КП ЖКП «Таїрове» всім мешканцям громади без винятку. Незважаючи на військовий стан, така можливість передбачена законодавством.

Нажаль інші інфраструктурні плани з великою вірогідністю будуть відкладені на післявоєнний період.

Свою роботу я продовжую організовувати і проводити у пріоритетних напрямах розвитку місцевого самоврядування, захисті інтересів громади, а також реалізації доручень виборців у межах депутатських повноважень.

Підсумовуючи викладене хочу сказати, що буду продовжувати вирішувати проблемні питання моїх виборців, незважаючи на тяжкі для нашої Держави часи. Як і казав раніше, найважливішим для мене є поступовий , але неухильний рух до рівних прав всім мешканцям громади. Разом ми здолаємо всі перепони на цьому шляху.  Завжди відкритий до діалогу та співпраці.

З повагою, депутат Таїровської селищної ради Стреля М.І

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь