Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди ТОВ «ФРАТЕЛЛІ ВАЙНЕРІ»

Дата: 17.01.2023 15:55
Кількість переглядів: 269

Фото без опису

Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди  ТОВ «ФРАТЕЛЛІ ВАЙНЕРІ»

 

Основний вид діяльності ТОВ «ФРАТЕЛЛІ ВАЙНЕРІ» спеціалізується на виробництві виноградних вин (шампанських, напоїв на основі вина) та напоїв слабоалкогольних із плодових та виноградних соків. Розташоване за адресою: Одеська обл., Одеський р-н,              смт Таїрове,  вул. 40 річчя Перемоги,1.

Для оцінки ступеню впливу викидів забруднюючих речовин в атмосферу, а також отримання дозволу на викиди, проведена інвентаризація стаціонарних джерел, на підставі результатів якої розроблені документи, що обґрунтовують обсяги викидів. При роботі підприємства основними джерелом впливу на атмосферне повітря  є резервуари для бродіння, спиртосховище, лінії розливу, холодильні системи, котлоагрегати та дизельгенератор. Об’єм викидів забруднюючих речовин складає близько 67т/рік (без врахування діоксиду вуглецю). Основні забруднюючі речовини – тверді речовини, сполуки вуглецю, сірки та азоту, спирт етиловий. Ступінь впливу об’єкту на атмосферне повітря незначний. Об’єкт відповідає нормам і вимогам законодавства України, є екологічно безпечним і не завдає  негативного впливу на навколишнє середовище.

З отриманими під час розробки документів результатами можна ознайомитися в                ТОВ «ФРАТЕЛЛІ ВАЙНЕРІ» за адресою місцезнаходження підприємства.

Зауваження громадських організацій та окремих громадян слід направляти на протязі місяця з дня опублікування статті до:

Департаменту екології та природних ресурсів Одеської обласної державної адміністрації за адресою: 65017, м. Одеса, вул. Канатна, 83. Тел. 048 728 35 52 та

Таїровської об'єднаної територіальної громади за адресою: 65496, Одеська обл., Одеський р-он, смт Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, буд. 25. Тел. 0800751701.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь