Пошук

ЗВІТ депутата Сафроненкова Андрія Валерійовича

Дата: 02.01.2023 11:31
Кількість переглядів: 148

ЗВІТ

про роботу депутата Таїровської селищної ради

Одеського району Одеської області

Сафроненкова Андрія Валерійовича з листопада 2021 - жовтень 2022 р.

 

За час моєї роботи здійснювалися регулярні особисті прийоми громадян у селищній раді, в офісі та виїзні прийоми, на яких загалом було прийнято 74 особи з індивідуальними зверненнями та отримано 4 колективних звернення, які були як письмові так і усні, отримані безпосередньо під час здійснення депутатського прийому, в тому числі і за допомогою онлайн-прийому.

 

Більшість звернень громадян стосувались вирішення питань житлово-комунального господарства, вирішення побутових проблем громадян, соціального забезпечення громадян, дотримання законності та правопорядку, вирішення проблемних питань у сфері земельних правовідносин, забезпечення наповнення та виконання бюджету, вирішення питань у сфері трудових відносин, проведення благоустрою на територіях загального користування, надання правової допомоги, забезпечення населення з особливими потребами медикаментів та продуктами харчування під час воєнного стану, вирішення питання облаштування доріг на території Таїровської громади, впорядкування ведення господарської діяльності на території громади, економічні питання, забезпечення пожежної безпеки, здійснення контролю над виконавчими органами Таїровської селищної ради.

 

Серед значущих питань, які були поставлені мешканцями  Таїровської громади, окремо можна виділити наступні:

 

  • Мешканцями ж/м «Червоний Хутір» села Лиманка було порушено питання про добудову спортивного стадіону по вул. Лабораторній 17 щоб мати можливість грати у спортивні ігри та тренуватися дітям, молодим та дорослим, також це буде сприяти популяризації здоровому образу життя в громаді. Однак зараз в умовах воєнного стану ми не маємо можливості його добудувати.

 

  • Мешканці вул. Арцизської в ж/м «Чорноморка-2» порушили питання щодо проведення благоустрою з облаштування тротуару по вказаній вулиці. За моїм депутатським зверненням Таїровською селищною радою було внесено відповідні зміни в Програму розвитку житлово-комунального господарства до напрямку з благоустрою населених пунктів.

 

  • Мешканці громади, що проживають по вул. Прикордонників у ж/м «Чорноморка» звернулися з проханням проведення благоустрою вулиці з асфальтуванням та облаштування тротуару для забезпечення безпеки пішоходів. Вирішення цього питання за моїм депутатським зверненням було зрушено, та внесено зміни в програму розвитку житлово-комунального господарства до напрямку з благоустрою населених пунктів.

 

  • Мешканці ж/м «Червоний Хутір», ж/м «Чорноморка-2» та ж/м «Чорноморка» с. Лиманка звернулися з проханням в проведенні ремонту дорожнього покриття та пішохідних доріжок на території житлового масиву з їх асфальтуванням. Ці обʼєкти були внесені в карту ремонтів 2022.

 

  • Мешканці ж/м «Червоний Хутір» порушили питання про проведення ремонту дорожнього покриття по вул. Лабораторній. За моїм депутатським зверненням селищною радою були внесені зміни до бюджету, передбачивши відповідні грошові кошти на проведення даних робіт.

Проводиться постійна робота з юридичними особами по проведенню їх державної реєстрації щодо зміни їх юридичної адреси на території Таїровської територіальної громади з метою збільшення залучення грошових коштів до бюджету громади за рахунок податкових надходжень цих юридичних осіб.

 

  • За моєї ініціативи був розроблен та затверджен туристичний логотип та бренд Таїровської громади, були проведені зустрічі з потенційними інвесторами та представниками  ННЦ «Інститут виноградарства та виноробства ім. В.Є. Таїрова».

 

  • Приймав активну участь у роботі комісії з питань дотримання фізичними та юридичними особами Податкового кодексу України та інших законів, що регламентують сплату обов’язкових платежів до місцевого бюджету.

 

  • Приймав активну участь у роботі комісії по самоврядному контролю за використанням та охороною земель Таїровської територіальної громади, дотримання фізичними та юридичними особами Податкового кодексу та інших законів України, що регламентують сплату обов’язкових платежів до місцевого бюджету в складі якої я знаходжусь. В ході роботи комісії були здійснені виїзди стосовно фактів порушення Податкового законодавства юридичними та фізичними особами, а саме не цільове використання земель та нерухомості, не сплату податку на майно, а також виявлено ряд нових платників та боржників.

 

  • Приймав участь та допомогав у пошуку спонсорів для гуманітарного склада при Таїровській ТГ де кожен день продовжується робота з надання допомоги переміщеним особам у вигляді продуктових наборів. Завдяки співпраці з World Central Kitchen, більш як вісім тисяч внутрішньо переміщених осіб, упродовж червня-серпня 2022 року раз на тиждень отримували продуктові набори для родин переселенців.

 

  • Приймав участь у засіданні комітету з питань найменувань, перейменувань, унормування назв географічних об’єктів та об’єктів топономіки населених пунктів Таїровської територіальної громади. На засіданні розглянули перелік назв вулиць, які будуть перейменовані після додаткового опрацювання.

 

  • Приймав участь у наданні допомоги переселенцям, що мешкають в Таїровській громаді, пенсіонерам, СЖО та одиноким особам похилого віку.

 

  • Кожен тиждень за допомогою партнерів та моїх помічників здійснюється видача хліба у ж/м Дружний та на Червоному хуторі.

 

  • За підтримки Благодійного фонду «Південна столиця» ми надали допомогу особам з інвалідністю вимушеним переселенцям та багатодітним сімʼям.

 

 

  • За допомогою нових друзів з Америки Джон Ноэль (John Nowell) і Nick,  допоміг Одеському дитячому будинку-інтернату у виході на новий рівень! Надана гуманітарна допомога стала дуже вчасною.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь