ЗВІТ депутата Таїровської селищної ради Горіна О.E.

Дата: 02.01.2023 11:25
Кількість переглядів: 165

 

 

ЗВІТ

депутата Таїровської селищної ради Одеського району Одеської області VIІI скликання  Горіна О.E.

 

        На виконання положень статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», які зобов'язують депутата регулярно звітувати перед своїми виборцями, надаю ЗВІТ депутата Таїровської селищної ради Одеського району Одеської області VIІI скликання   за 2022 рік. У своїй депутатській діяльності, керуюсь Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про звернення громадян», Регламентом роботи Таїровської селищній ради та іншими нормативно-правовими актами, які регламентують діяльність депутата селищній ради.

 

Щодо роботи у Таїровській селищній раді

        Як депутат Таїровської селищній ради вхожу до складу постійної комісії Таїровської селищній ради, з питань  планування забудови територій, архітектури, містобудування,  земельних правовідносин, екології, охорони навколишнього природного середовища та надзвичайних ситуацій.  Щотижня беру участь в апаратних нарадах за участю виконавчих органів Таїровськой селищній ради. Крім цього беру активну участь в засіданнях виконавчого комітету та сесіях Таїровськой селищній ради. У міжсесійний період активно працюю у складі постійної комісії. Також приймаю активну участь у роботі комісії зі здійснення контролю за використанням та охороною земель Таїровської територіальної громади.

 

Робота на окрузі

Беру участь у заходах щодо забезпечення гуманітарною допомогою мешканців свого округу, надаю консультативну допомогу в оформленні субсидій та матеріальної допомоги. Брав участь в обговоренні та підтримував на сесіях Таїровської сільської ради, такі значущі питання для громади як прийняття програми розвитку Таїровської громади, програми освіти, культури, молоді та спорту, програми розвитку житлово-комунального господарства, та програми соціальний захист населення.

Свою роботу я продовжую організовувати і проводити у пріоритетних напрямах розвитку місцевого самоврядування, захисті інтересів громади, а також реалізації доручень виборців у межах депутатських повноважень.

 

 

 

 

 

План діяльності на 2022 рік

На наступний рік мною заплановано програму дій, щодо продовження виділення коштів на благоустрій території Сухий лиман, Червоний хутір.  А також приділити особливу увагу проблемам безпеки руху на території Сухий лиман. Зокрема, мова йде про ділянку вул. Чорноморців, по якій рухається великовантажний транспорт. 

        У міру своїх сил і можливостей, намагаюся вирішувати проблемні питання виборців, вимагати від селищної влади дотримання норм соціального та цивільно-правового статусу, жителів мого територіального округу. Я вдячний всім тим, хто мене підтримував і продовжує підтримувати. Зі свого боку зобов'язуюсь надавати всіляке сприяння вам у вирішенні ваших особистих і суспільних питаннях.

 

 

 

 

 

 

 

 

З повагою депутат Таїровської селищної ради

Олексій  Горін

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь