Звіт депутата Цандра Віліна В’ячеславовича

Дата: 29.12.2022 13:03
Кількість переглядів: 225

Фото без описуЗВІТ ДЕПУТАТА ТАЇРОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПП «Слуга Народу»

Цандр Вілін В’ячеславович

У відповідності до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», звітую як депутата Таїровської селищної ради за 2021-2022 роки.

За звітний період:

Прийняв участь у сесіях Таїровської селищної ради, семінарах, круглих столах щодо вирішення питань в спортивній сфері;

Складено понад 100 депутатських актів;

Проведено спільні прийоми громадян разом з депутатами від ПП «Слуга Народу»;

Приймав участь в роботі постійної комісії Таїровської селищної ради з питань комунальної власності, транспорту, дорожнього господарства, зв’язку, інфраструктури, житлово-комунального господарства, дизайну та благоустрою.

Постійно підтримую та приймаю участь в допомозі ЗСУ, в наданні гуманітарної допомоги малозабезпеченим мешканцям Таїровської ОТГ (пенсіонерам, переселенцям, особам з інвалідністю та ін.).

РОБОТИ НА ОКРУГУ:

Здійснено заходи по освітленню дворів, додаткових спортивних тренажерів, ремонт на стадіоні, проведення ямкового ремонту доріг, відеоспостереження та ін.

За усними зверненнями жителів здійснювались поточні ремонтні роботи на округу.

На протязі звітного періоду допомагав людям похилого віку в заповненні документів на оформленні субсидій, матеріальної допомоги та ін.

Придбано обладнання та інвентар для Спортивного клубу «Таїрове». У зазначеному клубі діють 6 секцій: футбол, баскетбол, бально-спортивні танці, ушу - саньда, художня гімнастика та академічна гребля. Більш 400 дітей громади в тому числі і діти переміщених з інших областей безкоштовно відвідують дані спортивні секції. Вихованці клубу неодноразово ставали переможцями та призерами обласних, всеукраїнських та міжнародних спортивних змагань з різних видів спорту, що говорить про високий рівень підготовки дівчат та хлопців.

Запроваджено спортивні акції та культурний відпочинок дітей громади. Проведено спортивні турніри та організовані виїзні тури.

Проводжу роботу популяризації фізичної культури і спорту та здорового способу життя в громаді шляхом залучення спортсменів, тренерів до формування ціннісного ставлення юнацтва і молоді до власного здоров'я, покращення фізичного розвитку та фізичної підготовленості.

Здійснено передачу лікарських та гігієнічних засобів, медичних масок до КНП «Таїровський КДЦ», памперсів та товарів для малюків до Гуманітарного складу при Таїровській селищній раді.

З перших днів війни підтримую українську армію та допомагаю всім необхідним. Разом з волонтерами та громадськими організаціями надали автівки, генератор, дрони, теплі речі, ліки, засоби гігієни та ін.

За досягнення та результати роботи неодноразово заохочувався відзнаками та нагородами різних рівнів.

Хочу зазначити, що протягом всього періоду мною проводились зустрічі з мешканцями. Обговорювали питання людей, проводились роз’яснювальні роботи щодо законодавства.

На даний час працюю на посаді директора КНП «Спортивний клуб Таїрове». Очолюю ЗеМолодіжку Одеської області.

Постійно підтримую зв'язок з виборцями. Під час воєнного стану з метою постійного інформування виборців, налагоджено співпрацю в групах та на сторінках в соціальних мережах.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь